Paluu ajankohtaista sivulle.                                   
                     UrSalon kulttuuriretki syksy 2015  UrSaloLogoUrSalon syysretken ohjelma Turussa lauantaina 14.11.2015

 

Hyvä UrSalolainen,

 

Tervetuloa syksyn kulttuuriretkelle Turkuun la 14.11.2015!

 

Retken ohjelma, hinnat ja ilmoittautumisohjeet:

 
klo 10.30 Kokoontuminen Salon torille tilausbussien pysäkille, jossa sovitaan yhteisistä kyydeistä.

 
Forum Marinum. Liput 4,25/6,80 S-etukortilla. Opastettu kierros klo 12 (ryhmähinta 60,-), jossa toivottavasti saamme tietoa myös navigoinnin saloista.

Merikeskus Forum Marinum on monipuolinen merellisen toiminnan keskus, merenkulun valtakunnallinen erikoismuseo ja merivoimien historian museo Perusnäyttelyn lisäksi siellä on tänä syksynä vaihtuvana näyttelynä "Suomi liikkeelle 1945 - 1975. Risteilymatkustuksen historiaa". Näyttely esittelee suomalaisen risteilymatkustuksen historiaa, ja siellä on esillä risteilyalusten pienoismalleja, kuvia aluksista ja matkoilta, laivojen ja risteilyiden esitteitä sekä pienesineitä laivoilta ja matkamuistoja.

 
klo 13.30 Saaristolaispöytä Forum Marinumin ravintola Daphnessa (28,50 S-etukortilla)

 
Vapaata aikaa. Halukkaat voivat jatkaa tutustumista merimuseoon.

 
klo 19 Logomossa musikaali Tamara. Liput 45,-/eläk.40,- /opisk. ja koul.37,-. Sitova ilmoittautuminen sihteerille (Eila Huttunen  eila.huttunen@saunalahti.fi) 8.9. mennessä,( Eila laittaa kuittauksena ilmoittautuneelle maksettavakseen tulevan  summan ). jonka jälkeen liput maksetaan suoraan 11.9. mennessä Ursalon tilille  Salon Osuuspankki FI34  5410 0220 1024 98  (viesti: maksajan nimi/teatteri).

Ursalolaisille on varattu 12 lippua.

 Tamara Lundin elämä oli suurten käänteiden ja intohimoisen rakkauden täyttämää. Hänen oma elämäntarinansa vetää vertoja niille lukuisille fiktiivisille teoksille, joita hän uransa aikana tulkitsi. Tamaran rooleissa nähdään kolme karismaattista naista: Angelika Klas, Kirsi Tarvainen sekä Sofia Arasola. Jussi Vahvaselän sovittama musiikki koostuu Tamaran tulkitsemista unohtumattomista lauluista. Esityksessä kuullaan niin iskelmiä kuin musikaalimusiikkia sekä numeroita niin opereteista kuin oopperastakin. Esityksen loisteliaasta visualisoinnista vastaavat pukusuunnittelija Pirjo Liiri-Majava sekä lavastaja Jyrki Seppä.

Teatteriin lähtijät! Muistakaa varata väliaikatarjoilu netistä!