1.12.2001 Riihimäen tähtitieteellinen yhdistys

Riihimäen tähtitieteellisen yhdistyksen Jäsentiedote

Yleistä jäsentiedotteesta

Jäsentiedote on Riihimäen tähtitieteellisen yhdistyksen jäsenilleen lähettämä muutaman A4-sivun kokoinen nidottu tiedotuslehti, jossa yhdistyksen ilmoitusasioiden lisäksi julkaistaan juttuja ja artikkeleja niin paikallisesta toiminnasta, harrastajien havainnoista kuin harrastamisesta yleensäkin. Jäsentiedote ilmestyy muutaman kerran vuodessa ja se lähetetään jokaiselle yhdistyksen jäsenelle sekä muutamille naapuriyhdistyksille ja yhteistyötahoille.

Tiedote ilmestyi ensikerran vuonna 1994, jolloin sitä toimitti yhdistyksen silloinen sihteeri Mikael Jokela. Vuoden 1995 lopulta yhdistyksen muista aktiiveista Jani Helander, Markku Siltainsuu ja Petri Kapanen ovat vastanneet tiedotteen teosta. Vuoden 2000 alussa Jani Helander ryhtyi toimittamaan Jäsentiedotetta.

Kaikkien yhdistyksen jäsenten kirjoitelmat, havainnot, kuvat ym. vastaava materiaali on tervetullut Jäsentiedotteeseen. Aieesta kannattaa laittaa postia vastaavalle toimittajalle.

Tämä nettiversio vastaa suurelta osin jäsentiedotetta. Internetissä se on myös laajemman yleisön luettavissa. Tästä syystä on joitain yhdistyksen sisäisiksi asioiksi katsottuja asioita jouduttu jättämään julkaisematta nettiversiossa turvallisuuteen vedoten.

RTYn Jäsentiedotteen pääsivulle