Etusivu
 Ohjelma
 Planetaario
 Esitelmät
 Kurssit
 Illanvietto
 Liikenneyhteydet
 Majoitus
 Ruokailut
 Hinnat
 Ilmoittaudu
 Media
 Kumppanit
 Järjestäjät
 Törnävän AOL
 E-P:n liitto

LakeusLogo
Tervetuloa Tähtipäiville!

Lakeuden Ursa ja Tähtitieteellinen yhdistys Ursa järjestävät yhdessä Tähtipäivät 16.-18.4.2004 Seinäjoella Törnävä-Salissa, joka sijaitsee Törnävän ammattioppilaitoksen kupeessa.

Tähtipäivät ovat vuosittainen tapahtuma, jossa pääset kohtaamaan sekä tähtitieteen ammattilaisia että tähtiharrastuksen kärkinimiä. Mielenkiintoiset esitelmät ja kurssit johdattavat sinut lähiavaruudestamme aina maailmankaikkeuden toiselle laidalle.

Tähtitaivaaseen, planeettoihin ja Kuuhun pääset tutustumaan lauantaina ja sunnuntaina päivällä Ursan planetaariossa.

Harrastusnäyttelyssä esillä mm. kauhavalaisen Jari Kankaanpään tähtikuvia ja avaruustaidetta.

Lauantai-iltana tähtipäiville osallistuvat harrastajat kokoontuvat Törnävän ammattioppilaitokselle illanviettoon, jossa mm. jaetaan vuosittainen Stella Arcti -palkinto ansioituneille tähtiharrastajille. Tilaa illalliskortti etukäteen ilmoittautumislomakkeella.

Harrastajille järjestetään lisäksi Ursan harrastusjaostojen kokouksia ja mahdollisuuksien / resurssien mukaan opastus valosaasteettomalle havaintopaikalle (jos sellaiselle on tarvetta).

Tervetuloa! Tähtipäivien esitelmiin, esityksiin ja muuhun ohjelmaan on yleisöllä vapaa pääsy, planetaarioesitykset ovat maksullisia. Maksulliseen illanviettoon, yhteismajoitukseen ja aamiaiselle on ennakkoilmoittautuminen.

Tapahtumaa tukee Seinäjoen kaupunki


web-design: Marko Myllyniemi, astronetti.com
ilmoittautumislomakkeen PHP-ohjelmointi: Veikko Mäkelä, Ursa

© 2003-2004 Lakeuden Ursa ry. All Rights Reserved.