Kvadrantin tähtiyöt 8.-10.10.1999

Kvadrantti järjestää taas tänäkin syksynä perinteeksi muodostuneet tähtiyöt. Perinteistä on tosin jouduttu tinkimään hieman, sillä tälläkertaa paikka on vaihtunut. Tähtiyöt ovatkin nyt Manskiven leirikeskuksessa aikasemman Laitialan sijasta. Kummatkin paikat ovat Hollolan nuorisotoimen ylläpitämiä. Välimatkaa näillä paikoilla on vain 400m.
Paikalle voi saapua perjantaina n. klo15.00 ja paikalta olisi hyvä poistua sunnuntai-iltana. Ohjelmassa on havainnointia ja kavereiden tapaamista. Kvadrantin jäsenille on myös kokous tiedossa. Keräämme Kvadranttiin kuulumattomilta 100:n markan suuruisen osallistumismaksun kulujen peittämiseksi.
Ajo-ohjeita

Valtatieltä 12, noin 20km Lahdesta Tampereelle päin, käännytään pohjoiseen tielle numero 3173. Risteyksessä on kyltti "VIITAILA". Tätä tietä ajetan 12.9km, jonka jälkeen käännytään oikealle. Risteyksessä lukee tällöin "MANSKIVEN TOIMINTAKESKUS". Tätä hiekkatietä ajetaan kenties parisataa metriä ja tähtiyöpaikka onkin jo siinä heti oikealla. Tienpuoleisella piha-alueella on pysäköintitilaa. Alla olevan karttalinkin kartassa paikka on 13:n ja Laitialan kartano tekstin välissä oleva musta piste.
Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä 050 557 2130. tai rhei@sci.fi


Manskiven toimintakeskus
Kartta