Hallituksen kokous 3.2.2014
Kevätkokous 11.2.2014
Hallituksen kokous 2.6.2014
Hallituksen kokous 16.6.2014

Pöytäkirja Tähtitieteellisen yhdistyksen Kirkkonummen Komeetan hallituksen kokouksesta, joka pidettiin 3.2.2014 klo 18.15-19.00 kerhohuoneella Volsissa. Läsnä olivat hallituksesta Hannu Hongisto (puheenjohtaja), Seppo Linnaluoto (sihteeri), Jarmo Helle, Antti Kuntsi ja Kaj Wikstedt.

1 §

Kokous avattiin.

2 §

Todettiin kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus.

3 § Pöytäkirja

Hyväksyttiin ja allekirjoitettiin 23.12.2013 pidetyn hallituksen kokouksen pöytäkirja muutoksitta.

4 § Jäsenasiat

Hyväksyttiin uudet (5 kpl) ja eronneet (5 kpl) jäsenet (2 liitettä). Harri Hahkalaan ja Pentti Hentuseen ei ole saatu yhteyttä. Heikki Walldén ei ole maksanut (liite). Päätettiin että nämä 3 jäsentä erotetaan yhdistyksestä.

5 §

Todettiin että sihteerinä jatkaa Seppo Linnaluoto ja varainhoitajana Tuire Marttila. Todettiin että jäsenlehden toimittajana jatkaa Heikki Marttila, jäsensihteerinä Jim Duncker ja tähtitorninhoitajana Antti Kuntsi. Todettiin että varapuheenjohtajana jatkaa Ville Lindfors, kunhan hänen suostumuksensa saadaan.

6 §

Hyväksyttiin toimintakertomusesitys kevätkokoukselle.

7 §

Hyväksyttiin ja allekirjoitettiin tilinpäätösesitys kevätkokoukselle.

8 §

Keskusteltiin näyttelytilojen anomisesta.

9 §

Päätettiin kokous.

 

Hannu Hongisto    Seppo Linnaluoto
puheenjohtaja        sihteeri

Pöytäkirja 11.2.2014 klo 19.53-20.00 pidetystä Tähtitieteellisen yhdistyksen Kirkkonummen Komeetan kevätkokouksesta. Kokoukseen otti osaa kuusi jäsentä. Kokous pidettiin Kirkonkylän koulukeskuksen Yläasteen auditoriossa Kirkkonummella esitelmän jälkeen.

PÖYTÄKIRJA

1 §

Kokouksen avasi Hannu Hongisto.

2 §

Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Hannu Hongisto, sihteeriksi Seppo Linnaluoto ja pöytäkirjantarkastajiksi Jarmo Helle ja Markku af Heurlin.

3 §

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

4 §

Käsiteltiin toimintakertomusta sekä tilinpäätöstä.

5 §

Luettiin toiminnantarkastajain kertomus yhdistyksen hallinnosta ja taloudenhoidosta.

6 §

Hyväksyttiin toimintakertomus ja tilinpäätös vuodelta 2013 muutoksitta. Myönnettiin hallitukselle ja muille vastuullisille vastuuvapaus.

7 §

Muita esilletulevia asioita ei ollut.

8 §

Päätettiin kokous.

 

Hannu Hongisto                    Seppo Linnaluoto
puheenjohtaja                       sihteeri

Pöytäkirjantarkastajat

Jarmo Helle                           Markku af Heurlin

Pöytäkirja Tähtitieteellisen yhdistyksen Kirkkonummen Komeetan hallituksen kokouksesta, joka pidettiin 2.6.2014 klo 18.09-19.35 kerhohuoneella Volsissa. Läsnä olivat hallituksesta Hannu Hongisto (puheenjohtaja), Seppo Linnaluoto (sihteeri), Jarmo Helle, Antti Kuntsi ja Kaj Wikstedt.

1 §

Kokous avattiin.

2 §

Todettiin kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus.

3 § Pöytäkirja

Hyväksyttiin ja allekirjoitettiin 3.2.2014 pidetyn hallituksen kokouksen pöytäkirja muutoksitta.

4 § Jäsenasiat

Hyväksyttiin uudet (6 kpl) ja eronneet (8 kpl) jäsenet (2 liitettä).

5 § Kirkkonummipäivät

Torilla maksaisi telttapaikka 50 e, mutta se ei meille oikein riitä. Päätimme olla 30.8. lauantaina klo 9-14 samassa paikassa kuin viime vuonnakin eli kirkon eteläpuolisella nurmikolla lähellä Kirkkotallintietä. Markku af Heurlin tuonee teltan. Selkeällä säällä näytämme tähtiä Volsissa 31.8. su klo 22-23.

6 § Näyttelyt

Päätettiin pitää näyttely Luckanin tiloissa 1.-30.9.2014. Laitetaan sinne vanhoja kuvia sekä tehdään uusia. Ville Lindfors ja Antti Kuntsi päättävät mitä uusia kuvia tehdään.

Porkkalasalia ei ole vielä varattu. Seppo Linnaluoto hoitaa uuden varauksen. Keskusteltiin myös näyttelyjen järjestämisestä Siuntiossa tai Espoossa.

7 § Muut asiat

Sivistyslautakunnan esityslistalla esitetään meille kulttuurin kohdeavustusta 710 e + lastenkerholle 84 e. Toinen haku on 31.10. mennessä, silloin on mahdollista hakea rahaa mm. näyttelylle.

Sky & Telescope -lehden tilausta päätettiin jatkaa edelleen. Astronomyn tilauskausi sevitetään ja päätetään sitten.

8 §

Päätettiin kokous.

 

Hannu Hongisto      Seppo Linnaluoto
puheenjohtaja         sihteeri

 

Pöytäkirja Tähtitieteellisen yhdistyksen Kirkkonummen Komeetan hallituksen kokouksesta, joka pidettiin 16.6.2014 klo 18.25-18.35  kerhohuoneella Volsissa. Läsnä olivat hallituksesta Hannu Hongisto (puheenjohtaja), Seppo Linnaluoto (sihteeri), Antti Kuntsi  ja Kaj Wikstedt.

1 §

Kokous avattiin.

2 §

Todettiin kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus.

3 §

Päätettiin avata Tähtitieteellinen yhdistys Kirkkonummen Komeetta ry:lle (Y-tunnus 1626420-3) Yrityksen OP-verkkopalvelusopimus Länsi-Uudenmaan Osuuspankkiin.

Yrityksen OP-verkkopalvelusopimuksen käyttäjäksi päätettiin nimetä Tuire Marttila.

Valtuutetaan Tuire Marttila allekirjoittamaan sopimus edellä mainituin ehdoin ja vastaanottamaan ja hyväksymään Yrityksen OP-verkkopalvelusopimuksen yleiset ehdot sekä poistamaan vanha OP-verkkopalvelusopimus.

4 §

Tarkastettiin pöytäkirja.

5 §

Päätettiin kokous.

 

Hannu Hongisto    Seppo Linnaluoto
puheenjohtaja       sihteeri