Tähtikerho Järvenpään
NOVA


  

 
     

Tähtikerho Järvenpään NOVA on 6.-9. -luokkalaisille tarkoitettu tähtitiedekerho. Kerho on perustettu syksyllä 1979 ja on yksi Suomen runsaasta neljästäkymmenestä tähtitieteellisestä seurasta. NOVA:n toiminnan käynnistivät lehtorit Irma Hannula ja Agnes Airola, joiden jälkeen ohjaksissa on ollut lukuisia opettajia ja tähtitieteen harrastajia. NOVA:n toiminnan laajuus on vaihdellut, mutta edes 90-luvun lama ei keskeyttänyt kerhoiltoja ja ensimmäinen katko tulikin vasta syksyllä 2015, josta lähtien kerho on ollut tauolla. Kerho olikin todennäköisesti Järvenpään vanhin yhtäjaksoisesti toiminut koulukerho. Syyskuusta 2017 alkaen kerho jatkaa toimintaansa Altair ry:n yhteydessä.

Kerhon syyskausi alkaa yleensä syyskuun alkupuolella ja jatkuu marraskuun lopulle tai joulukuuhun. Kevätkausi puolestaan kestää tammi-helmikuusta huhtikuulle. Kerhoiltoja on vuoden aikana 16-20 kappaletta.

Kerhoon osallistuvilta peritään pieni materiaalimaksu, joka on syksyltä 2017 10e. (Altair ry:n jäsenille maksuton)

Kerhon toiminta käynnistyy uudelleen syyskuussa 2017. Ja kiinnostuneet voivat ilmoittautua sähköpostitse osoitteeseen jarvenpaan.nova (a) ursa.fi.

Kerhossa on vielä tilaa.

 

  

[ Kotisivut ]

Sivun suunnittelu ja ylläpito Matti.Salo (a) ursa.fi
Tätä sivua päivitetty viimeksi 14.9.2017.