Tähtitieteellinen yhdistys Ursa: Wikit | Cygnus2013 / Ruokailu

Ruokailu

Cygnus-tapahtuman yhteisruokailu järjestetään päärakennuksessa sijaitsevassa ruokasalissa. Tarjolla on seuraavat ateriat:

  • aamupala (pe, la, su)
  • lounas (pe, la, su)
  • päivällinen (to, pe, la*)
  • iltapala (to, pe)

Voit valita haluamasi ateriat ilmoittautumisen yhteydessä. Ilmoita samalla mahdollisista allergioista ja ruokailurajoitteista.

* Huomaathan, että la 27.7. ei järjestetä erillistä päivällistä ja iltapalaa, vaan iltaruokailu tapahtuu Stella Arcti -palkintotilaisuuden yhteydessä.

Ennakkotilaukset aterioista ilmoittautumislomakkeella 18.7.2013 mennessä. Aterioiden hinnat hinnastosivulla. Alle kouluikäisten (4-6-vuotiaat) ateriat puoleen hintaan.

Ruokasali päärakennuksessa

Omatoimiruokailu

Omatoimiruokailijoiden käytettävissä on kaksi pientä keittiötä, joista toinen sijaitsee Punaisessa talossa ja toinen uudemmassa majoitusrakennuksessa. Keittiöissä on liesi, mikro ja hiukan kylmätilaa helposti pilaantuville elintarvikkeille. Juomia ei ensisijaisesti tule säilyttää jääkaapeissa niiden rajallisen tilan vuoksi. Telttailualue sijaitsee lähellä kumpaakin keittiötä. Järvenrannassa sijaitseva nuotiopaikka on myös omatoimiruokailijoiden käytettävissä.

Kaupat

Enä-Seppää lähin ruokakauppa on Ojakkalan Siwa (osoitteessa Enätie 24). Enemmän ostosmahdollisuuksia on Nummelassa noin 8 km Ojakkalan lounaispuolella. Ks. myös Kartat.


Järjestäjät

Ursa Kirkkonummen komeetta

[Sivuston kuvat: Toni Veikkolainen]
[Otsakkeen taustakuva: Markku Nissinen]
[Logo: Jari Juutilainen ja Harri Haukka]