Ursa   Viestintä   Listat   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

myrskybongarit-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä myrskybongarit-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Ville Heimonen (ville.heimonen_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 12.07.2012



Moi,

FLC kärsii tietyistä rajoitteista, ja yksi niistä on se, että laitteistomme ei kykene havaitsemaan yksittäisiä iskuja luotettavasti; toisaalta tietyissä olosuhteissa erit. tutka1:n sovellus (ohjelmisto) sekoilee iskujen etäisyyksissä ja näyttää ne todellista lähemmäs. Nämä ovat sellaisia ongelmia, jotka liittyvät myös laajemmin näihin "tutkiin", Boltekin kaltaiset, yhteen paikantimeen perustuvat, laitteet kun eivät koskaan voi tarjota tarkkaa tietoa; se kun on täysi mahdottomuus.

FLC:n laitteisto koostuu siis kahdesta identtisestä, yhteen radiolaitteeseen perustuvasta, paikantimesta, jotka molemmat sijaitsevat Espoossa ja joiden ainoa ero on laitteiston tuottamaa tieto tulkitsevissa ohjelmistoissa. FLC:n data ei ole kolmiomitattua taikka perustu sen suuremman verkoston tuottamaan tietoon. Tehokkaampiakaan laitteita ei ole saatavilla; ainut, miten tilannetta voi parantaa, on kolmiomittaus. Ja tuohon suuntaan olemme todennäköisesti siirtymässä joskus tulevaisuudessa.

-Ville, FLC:n Ylläpidosta

PS. Tästä aiheesta voisi enemmän ja laajemmin keskustella esim. FLC:n omalla foorumilla, jossa keskusteluun voisi paremmin osallistua FLC:n käyttäjät, joista vain harvat ovat tällä postituslistalla :)

Tuomo Paavola kirjoitti 12.7.2012 kello 22.58:

> Hei
>
> Tänään täällä Riihimäessä välähti pariin otteeseen salama ja jyrinät. FLC salamatutka ei havainnoinut niitä. Kysymykseen tulee tutka suuntaukset ja verkoston kattavuus, jotta joka kohta olisi tutkan piirissä. Tarvitaanko tehokkaimpia vai enemmän tutkia? Ottakaahan kantaa.
>
> Tuomo
>
> ....................................................................
> Luukku Plus -paketilla pääset eroon tila- ja turvallisuusongelmista.
> Hanki Luukku Plus ja helpotat elämääsi. http://www.mtv3.fi/luukku
>
> --
> Myrskybongausjaoston postituslista: myrskybongarit-l@ursa.fi
> Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/harrastus/harrastajat-verkossa/sahkopostilistat/jaostojen-sahkopostilistat.html
> Listan www-arkisto: http://www-old.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/myrskybongarit-l/summary.html

--
Myrskybongausjaoston postituslista: myrskybongarit-l@ursa.fi
Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/harrastus/harrastajat-verkossa/sahkopostilistat/jaostojen-sahkopostilistat.html
Listan www-arkisto: http://www-old.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/myrskybongarit-l/summary.html