Ursa   Viestintä   Listat   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

myrskybongarit-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä myrskybongarit-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Esa Palmi (esa.palmi_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 09.04.2012



Moro,

Kevätkoulutuksen ilmoittautumisaikaa on jäljellä vielä keskiviikkoon saakka, joten nyt hopi hopi kaikki viimeisetkin ilmoittautumaan. 70 raja ilmoittautuneissa on jo ylitetty, mutta edelleen mahtuu hyvin mukaan: http://www.myrskyvaroitus.com/site/content/view/366/54/

Koulutukseen saavuttaessa jokaiselle osallistujalle jaetaan nimilaput ja Ilmatieteen laitoksen vierailijakortit. Nimilappukotelot ovat Ursan omaisuutta, joten ne palautetaan koulutuksesta poistuttaessa paikkaan josta ne aamulla saatiin! Samoin myös vierailijakortit palautetaan.

Illanviettoon osallistuvat voivat halutessaan mennä omin päin Chicosiin (sama paikka jossa lounastetaan). Ohjattu paikalle siirtyminen on ohjelmassa noin 18.30, jolloin sertifiointikoe loppuu. Mitään erillistä ohjelmaa illanvietossa ei ole, vaan ihan vapaata keskustelua ja tutustumista muihin harrastajiin.

Jokainen muistaa valitsemansa lounasvaihtoehdon ja tietenkin myös tilaa etukäteen valitun vaihtoehdon ruokailussa!

Aamulla osallistujia päästetään sisälle laitoksen tiloihin pääovista 08.30-09.00. Tämän jälkeen paikalle saapuvat pääsevät sisälle soittamalla koulutusinfosivulle tämän viikon aikana ilmestyvään puhelinnumeroon.

-- 
-Esa-

--
Myrskybongausjaoston postituslista: myrskybongarit-l@ursa.fi
Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/harrastus/harrastajat-verkossa/sahkopostilistat/jaostojen-sahkopostilistat.html
Listan www-arkisto: http://www-old.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/myrskybongarit-l/summary.html