Ursa   Viestintä   Listat   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

myrskybongarit-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä myrskybongarit-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Marja Wallin (ukonvasama_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 04.07.2011



Hei,

Viikonloppu oli aika ukkosentäyteinen. Perjantaina tuli ajeltua Humppilaan asti ukkosen perässä ja kohdattua siellä muitakin bongareita. Samoin eilen tuli jahdattua nauhaa peräti Ypäjälle asti ja nähtyä kutakuinkin samat ihmiset kuin perjantain reissulla. Keikauksiin mahtui paljon salamoita, nättejä pilvimuodostelmia, rankkaa sadetta (etenkin eilen) ja paljon huonoa läppää.

Perjantain reissua leimasi komat kukkakaalit, jotka alkoivat kohota kun oltiin Forssan ABClla Luoma-Pukkilan Samin kanssa aivan muusta syystä kuin tämän harrastuksen parissa. Toki oli sinne lähtiessä jo mielessä, että jos ukkosta tulee, reissu muuttuu chaseksi. Kohdattiin siellä sitten Panu Lahtinen, Juha Tonttila ja Petri Nurkka-Tuorila, jotka olivat liikenteessä samalla asialla. Solu kun heräsi, päätettiin kaartaa sen etupuolelle ja katsoa miltä näyttäisi kameran etsimen läpi. Päädyttiin sitten pellon laitaan Humppilaan.

Muutamat kuvat siltä reissulta:
http://marjis.kuvat.fi/kuvat/Myrskybongaus/2011/Forssa+-+Humppila+01.07.2011/

Eilen oli kovat odotukset kun mallit näyttivät ukkosta lähiseudulle. Kamerakalusto oli jo valmiina kun puolenpäivän aikoihin alkoi tornit kohota hurjaa vauhtia Lahdessa. Lähdettiin sitten liikkeelle kun oli tarkoitus jahdata enemmän kuin yksi solu. Sami Luoma-Pukkilan kanssa suunnattiin länteen, nauhan edelle. Tuli sitten Riihimäen suuntaan ajaessa Kärkölässä ensimmäinen tahaton core punch. Riihimäellä kohdattiin Tom Eklund ja päätettiin jatkaa porukalla Somerolle päin. Ja taas tuli core punch kun osuttiin solun alle kovaan sateeseen. Nauha liikkuikin sitten hieman eri suuntaan kuin alunperin vaikutti ja lähdettiin ajamaan kohti pohjoista, tarkoitus koukata suunnalle Ypäjä-Loimaa jotta päästäisiin pois sateesta. Se onnistuikin ja jonkin aikaa seurattiin nauhan mössähtämistä kohdattuamme samat bongarit kuin perjantaina Forssassa.

Kuvia eiliseltä:
http://marjis.kuvat.fi/kuvat/Myrskybongaus/2011/Ukkospaiva+03.07.2011/

Kivaa oli, kyllä porukalla liikkuminen on yksi tämän harrastuksen suoloista.

Marja W.

--

http://marjis.kuvat.fi/kuvat/

--

Myrskybongareiden sähköpostilista: myrskybongarit-l@ursa.fi *** Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat.html *** Listan www-arkisto: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/myrskybongarit-l/summary.html