Ursa   Viestintä   Listat   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

myrskybongarit-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä myrskybongarit-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Tero Pajala (teropajala_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 07.06.2011


Tervehdys.

Ai siis näitä on olemassa? En ole missään vaiheessa lukenut moisesta, vaikka listalla ollut kait jo reilu neljä vuotta. Tai sitten on mennyt täysin ohitse minulta. Muistan kun kyselin tarroista silloin ja muistaakseni niitä ei ollut olemassakaan silloin, joten kehitysvaihe on mennyt ohitse näistäkin.

Mutta hieno juttu että näitä nyt vihdoin saa ostettua, kiitos! :) Nyt on hyvä mahdollisuus tavata sattumalta bongareita ja jutustelta.

-Tero P

Date: Tue, 7 Jun 2011 19:33:41 +0300
From: kesasade@elisanet.fi
To: myrskybongarit-l@ursa.fi
Subject: Re: [myrskybongarit-l] Paita- ja tarratilaus   

  Viestin runko

Onko tietoa paitojen kokopolitiikasta? Ja minkä firman paitoja nuo ovat? Koko kun tuntuu nykyään vaihtelevan tolkuttomasti eri valmistajien kesken.

-Suvi-

7.6.2011 18:59, Esa Palmi kirjoitti:
Moi.   

Myrskybongausjaosto organisoi jaostopaidan tilauksen. Viimeisestä paitatilauksesta on jo aikaa, joten eiköhän ole hyvä aika tehdä uusi tilaus. Samassa yhteydessä on myös mahdollisuus tilata autotarroja.   

Paitoja on mahdollisuus tilata joko mustana tai valkoisena. Myös naiset on tällä kertaa huomioitu, joten saatavana on myös naisten malli. Kokoja löytyy normaalipaidoista välillä S-XXXL (esimerkkinä L=50-52, XL=54, XXL= 56) ja naisten mallista välillä XS-XL. Paidan hinta on 20 euroa kappale sisältäen toimituskulut. Autotarran hinta on yhden euron kappaleelta. Paidat ja painatukset ovat laadukkaita.   

Tarran pohjana toimii vuoden 2003 tilauksen logo. Paidan eteen tulee “hyvä sää on makuasia”-kuvio ja paidan selkämykseen on tehty oma kuvionsa.

Paidan etuosa: http://www.ursa.fi/myrskybongaus/paita/etuosa-musta.jpg

Paidan selkämys: http://www.ursa.fi/myrskybongaus/paita/selk%e4mys-musta.jpg

Valkoinen paita selkä: http://www.ursa.fi/myrskybongaus/paita/selk%e4mys-valk.jpg

Autotarra: http://www.ursa.fi/myrskybongaus/paita/tarra.jpg   

Seuraavissa linkeissä hieman tietoa niille, joille kaikki kuviot eivät aukene ;)

  http://www.ursa.fi/wiki/Myrskybongaus/Slangisanasto

  http://www.weather.org.uk/resource/wwsymbol.htm

  http://joseph-bartlo.net/articles/102398.htm   

  Ohjeet paitojen ja tarrojen tilaamiseen:   

Kaikki tilaukset lähetetään sähköpostilla osoitteeseen myrskypaitatilaus [ät] gmail.com (huom! tähän osoitteeseen kaikki tilaukset!!)   

Kerro tilatessasi,   

  • nimi ja osoitetiedot sekä puhelinnumero
  • paidan koko, väri ja malli (normaali vai naisten paita)
  • paitojen ja tarrojen lukumäärä (paitoja ja tarroja voi tilata niin monta kuin haluaa)

Tilaus on sitova, joten jokainen tilaaja sitoutuu maksamaan tilaamansa tuotteet! Tilausten vastaanotto päättyy perjantaina 17.6.2011! Tämän jälkeen tulevia tilauksia ei enää huomioida! Jokaiselle tilaajalle tulee myöhemmin sähköposti, josta käy ilmi vielä varmuudeksi maksettava summa ja tilinumero, johon suoritus tehdään. Paita toimitetaan tilaajalle sen jälkeen, kun suoritus näkyy tilillä! Paino on luvannut tilattavat tuotteet valmiiksi tämän kuun aikana. Tähän päälle täytyy vielä huomioida postitukseen kuluva aika. Paidat valmistaa Nisa-Tuote Oy.   

Vielä huomio! Kaikki tilaukset siis edellä mainittuun sähköpostiosoitteeseen (myrskypaitatilaus ät gmail.com). Ei tilauksia sähköpostilistalle!! Listalla voi tietenkin keskustella yleisesti aiheesta.   

Ja ei kun tilauksia tulemaan!   

Esa

Jaostonvetäjä 2011            


  Panda GP 2010:in sisällyttämä teksti::   

Jos se on ei-toivottu viesti (SPAM), klikkaa seuraavaa linkkiä määritelläksesi sen uudelleen: Roskapostiviesti!


                                               

--

Myrskybongareiden sdhkvpostilista: myrskybongarit-l@ursa.fi *** Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat.html *** Listan www-arkisto: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/myrskybongarit-l/summary.html