Ursa   Viestintä   Listat   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

myrskybongarit-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä myrskybongarit-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Esa Palmi (esa.palmi_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 02.06.2011



Moi.

Jaoston wikissä on jo pitkän aikaa ollut linkkilista harrastajien nettisivuille ja kuvagallerioihin. Olemme päivittäneet linkkilistaan esiin tulleita sivuja ja kuvagallerioita. Ongelmanahan on se, että jos kuvista ei kukaan tiedä ja linkkiä ei ole missään, niin vaikeaa sitä on saada yleiseen tietoisuuteen. Koostesivu löytyy täältä: http://www.ursa.fi/wiki/Myrskybongaus/LinkitSuomi Jos joku aiheeseen liittyvä kuvagalleria tai nettisivusto puuttuu, voi siitä aina ilmoittaa jaoston postiin myrskybongaus [ät] ursa.fi Halutessaan salasanan wikin päivittämiseen saa myös samasta jaosto-osoitteesta kysymällä. Uusia kuvagallerioita syntyy koko ajan, joten olisi hienoa, jos ne saataisiin kootusti jaoston sivuille.

Ei kai sillä ole väliä, missä kunkin harrastajan kuvat ja sivut sijaitsevat (myös Facebookista saa yksittäiset kuvat ihan vapaasti yleisesti näkyviin kuvan linkkiosoitteella). Oleellistahan on se, että jos ne halutaan yleiseen tietoisuuteen, pitää olla paikka johon linkkejä laitetaan. Ja ainakin tähän asti listalle linkittäminen on toiminut ;) Miksei se onnistuisi myös nyt ja tulevaisuudessa? Sehän on jokaisen omasta viitseliäisyydestä kiinni, jaksaako laittaa sen postin uusista kuvista tälle yleiselle postituslistalle josta muut sen näkevät. Ei vie yleensä montaa minuuttia. Tietenkin pitkät tarinat ovat aina plussaa ja niitä kaivataan lisää. Sen takia on mielestäni ihan väärin, että kenenkään tarvitsee edes ajatella mielessään kehtaako näin ja noin pitkää sepustusta laittaa listalle. Jos pysytään siinä aiheessa mitä harrastus koskee, niin ehdottomasti pitkät viestit kunniaan!

Jaoston Myrskykuvat-kuvablogi on taas herännyt uuden kauden alettua. Sinne on tarkoitus kerätä kesän parhaita kuvia säätapahtumista. Kuvia saa taas tarjota osoitteeseen myrskykuvat ät ursa.fi Ylläpito valitsee kuvablogissa julkaistavat kuvat. Kuvablogin tarkoituksena on säilyttää parhaat kuvat vielä tulevaisuudessakin yleisesti nähtävillä. Liian moni kuva kun on ajan saatossa kadonnut bittiavaruuteen. Lisäksi varmasti aloittelijoita auttaa ilmiöiden tunnistamisessa sivuilta löytyvät esimerkkikuvat eri ilmiöistä. Blogin osoite on se tuttu: http://www.ursa.fi/blogit/myrskykuvat/

--

Esa
Jaostonvetäjä 2011

--

Myrskybongareiden sähköpostilista: myrskybongarit-l@ursa.fi *** Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat.html *** Listan www-arkisto: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/myrskybongarit-l/summary.html