Ursa   Viestintä   Listat   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

myrskybongarit-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä myrskybongarit-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Toni Hietakunnas (toni.hietakunnas_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 18.05.2011



Hei!

Olen innokas myrskybongari seuraaja vaikken suoraan ole työkiireiltäni ehtinyt olla hommassa mukana.

Työpaikallani saattaisi olla mahdollisuus tarjota kohtuullista maksua / mainostusta vastaan serveri jolle sivusto saataisiin rakennettua uudelleen sekä toimintaa jatkettua.

Terveisin

Toni

Ottaisitko suoraan yhteyttä : toni.hietakunnas@th-tech.net<mailto:toni.hietakunnas@th-tech.net>



Lähettäjä: owner-myrskybongarit-l@ursa.fi [owner-myrskybongarit-l@ursa.fi] käyttäjän Olli Haukkovaara [cruzan@gmail.com] puolesta Lähetetty: 17. toukokuuta 2011 11:24
Vastaanottaja: myrskybongarit-l@ursa.fi
Aihe: [myrskybongarit-l] R.I.P. myrsky.com, uusi saitti syntyy joskus

Moi,

myrsky.com<http://myrsky.com> on nyt sitten historiaa, kahdestakin syystä. Ensinnäkin palvelin jolla myrsky.com<http://myrsky.com> oli on edellisen työnantajani verkossa, eikä minulla ollut uutta paikkaa eikä konetta sivuilleni. Toiseksi, luottokorttini numero muuttui joskus viime vuonna eika domainin automaattirekisteröinti enää onnistunut ja se vanheni, jonka jälkeen joku domain-kaappari nappasi sen ja yrittää nyt myydä sitä minulle takaisin 200 dollarilla! No thanks.... Ärsyttää vaan että k.o. domain on nyt pystyssä ja yrittää näyttää siltä kuin minulla olisi jotain tekemistä sen kanssa.

No, oli miten oli, myrsky.com<http://myrsky.com> tulee jossain vaiheessa kokemaan uudelleensyntymisen jossain muodossa, en oo varma vielä miten mutta kaikki kuvat ja tekstit on kyllä tallessa eli jos joku jotain kaipaa niin mionulta löytyy.

--



Skype me: olli.haukkovaara

Terveisin, Olli

--

Myrskybongareiden sdhkvpostilista: myrskybongarit-l@ursa.fi *** Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat.html *** Listan www-arkisto: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/myrskybongarit-l/summary.html