Ursa   Viestintä   Listat   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

myrskybongarit-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä myrskybongarit-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Esa Palmi (esa.palmi_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 18.04.2011



Moi.

Lauantain kevättapaaminen herätti taas suurta kiinnostusta ja tunnelma oli jälleen kerran rennon leppoisa. Kiitos kaikille osallistujille, esittelijöille sekä tietysti Tampereen Ursan porukalle!

Keskusteluissa esiin nousivat mm. jaoston projektit:

Finsprite-projekti:
Projekti on nyt virallisesti käynnistetty. Lisää tietoa omalla finsprite-postituslistalla:
http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/finsprite-l/0001.html

RaPu-projekti
Projektin ilmoittautuminen jatkuu 25.4 saakka. Sekä vanhat että uudet havaitsijat ovat tervetulleita projektin pariin http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/myrskybongarit-l/6390.html

Artjärven Tähtikalliolle ollaan mahdollisesti hankkimassa Davisin sääasemaa (Vantage Pro 2). Asema tulisi kaikkien jaostojen käyttöön, joten rahoitus asemaan voisi olla mahdollinen. Jaostomme esittää asiaa eteenpäin.

Seuraavan kerran harrastajia on tavattavissa kesän Cygnuksella Hämeenlinnassa. Perinteinen syystapaaminen on tänäkin vuonna lokakuun viimeinen viikonloppu, eli 28-30.10.2011.

--
-Esa-

--

Myrskybongareiden sähköpostilista: myrskybongarit-l@ursa.fi *** Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat.html *** Listan www-arkisto: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/myrskybongarit-l/summary.html