Ursa   Viestintä   Listat   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

myrskybongarit-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä myrskybongarit-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Esa Palmi (esa.palmi_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 31.01.2011



Moro.

Aikaisemmin oli jo juttua mahdollisesta kevättapaamisesta ja nyt lisää tietoa siitä. Tapaaminen järjestetään Tampereella Ursan tähtitornilla lauantaina 16.4.2011 klo 13.00 alkaen. Ohjelma on hyvin vapaamuotoista. Käsittelyssä on ainakin alkava Finsprite-projekti. Lahtisen Panu kertoo hieman siitä ja paikalla on näytillä projektiin liittyvää kalustoa. Lisäksi näytillä on muuta myrskykuvaukseen liittyvää kalustoa. CHDK-laajennus ja salamatriggerit ovat ainakin esillä :) Jos on vielä ehdotuksia ohjelman suhteen, niin niitä otetaan vastaan vaikka jaoston osoitteeseen myrskybongaus [ät] ursa.fi. Luvassa siis harrastukseen liittyvää jutustelua mukavassa seurassa. Ainakin viime kesän setit ja tulevan kesän suunnitelmat ovat varmasti esillä!

Tornin sijainti: http://www.ursa.fi/yhd/tampereenursa/torni.shtml#Kulkuohjeet

Jaosto tarjoaa paikan päällä kahvin ja pikkupurtavan. Siksi on suotavaa, että kaikki paikalle tulevat ilmoittautuvat hyvissä ajoin ennen tapahtumaa (mieluiten ainakin 1-2 viikkoa) jaoston sähköpostiosoitteeseen myrskybongaus [ät] ursa.fi Ei siis listalle vaan sähköpostiosoitteeseen!

Ennen tapahtumaa tulee vielä muistutus asiasta.

Tervetuloa!

--
-Esa-

--

Myrskybongareiden sähköpostilista: myrskybongarit-l@ursa.fi *** Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat.html *** Listan www-arkisto: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/myrskybongarit-l/summary.html