Ursa   Viestintä   Listat   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

myrskybongarit-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä myrskybongarit-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Teemu Mäntynen (teemu_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 12.01.2011



Tere,

Esa Palmi kirjoitti:

> Monena vuonna on ollut puhetta ennen varsinaista kauden alkua
> pidettävästä vapaamuotoisesta kevättapaamisesta.

Jenkkilän bongareilla on myös oma "kevättapaamisensa": http://www.chasercon.com/

"The 13th annual National Storm Chaser Convention will take place February 18-20, 2011 in Denver, Colorado."

> Mielipiteitä asiasta
> ja mahdollisen tulevan kevättapaamisen sisällöstä/muodosta?

Uusi Finsprite-projekti on minusta erityisen kiinnostava. Siitä olisi mukava saada tarkempaa lisätietoa esitelmän tms. muodossa. Itse en kaipaa niinkään lisätietoja itse ilmiöistä (niitä on jo esitelty ja tietoa löytyy netistä) ainakaan kovin laajasti. Mutta esim. laite- ja ohjelmistoesittelyä, projektin yhteistyömallien ja toimintaprosessien esittelyä jne. Tietäisi sitten paremmin, mitä aktiiviosallistujat kesän aikana puuhaavat, ja millaisia tuloksia voi olla luvassa.

Ja sitten, olkoonkin että tämä ajatus ei ole vielä ehtinyt kypsyä montaa minuuttia, pamahti päähän, että mahdollisille kaupallisille toimijoille voisi myös antaa jossain yhteydessä vapaan puheenvuoron.

Vaikka tämä lista, hyvästä syystä, onkin melkein 100% epäkaupallinen, monelle harrastukseen liittyy kuitenkin paljon esim. laitehankintoja, sillä ala ja harrastus on melkoisen tekninen. Jaoston, harrastajien ja tieteellisten tahojen toiminnalle ei ole varmasti mitään haitta, päinvastoin, siitä, että yhteistyö myös kaupallisten toimijoiden suuntaan kehittyisi.

"Koulutusvapaa kevättapaaminen" voisi olla erinomainen tilaisuus sisällyttää joukkoon "kaupallinen osuus", joka voisi olla esim. messustandin tapainen tai ehkä jopa esitelmä.

Toki pitää ymmärtää, että myrskybongareiden määrä, ainakaan tapaamisissa, ei ole erityisen iso. Mitään kovin isoja messuja ei siis saada mitenkään aikaan. Voi olla, että kevättapaaminen ei ole taloudellisesti järkevä yhdellekään toimijalle, mutta siitä huolimatta voi yrittää antaa tilaisuuden.

-- 
Teemu Mäntynen
http://www.mantynen.com/teemu/
--
Myrskybongareiden sähköpostilista: myrskybongarit-l@ursa.fi ***
Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat.html ***
Listan www-arkisto: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/myrskybongarit-l/summary.html