Ursa   Viestintä   Listat   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

myrskybongarit-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä myrskybongarit-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Esa Palmi (esa.palmi_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 13.10.2010



Moi.

Syystapaamisen yöpymispaikat ovat täyttyneet. Jos joku haluaa vielä yöpyä, niin hätätapauksessa noin 2-4 henkilöä voidaan majoittaa omien makuualustojen kanssa lattiamajoituksella. Eli tästä eteenpäin yöpymään ilmoittautuvat omat alustat mukaan! Jos jo ilmoittautuneista yöpyjistä joku tulee paikalle oman majoituksen kera (esimerkiksi asuntoauto), ilmoittaisitko siitä meille vaikka jaoston postiin myrskybongaus [ät] ursa.fi tai listalle. Artjärven rakennuksissa yöpyjät ottavat omat liinavaatteet / makuupussin mukaan.

Kyytikyselyjä paikan päälle voi luonnollisesti kysellä listalla tai jaoston osoitteesta. Väkeä on tulossa monesta suunnasta, joten kyytejä varmaankin on niitä tarvitseville saatavilla.

Ja muistakaahan myös kaikki päiväkävijät ilmoittautua, jotta osaamme varautua tarjoilujen / luentomateriaalin suhteen. Tosin hätävarana on kyllä pikakahvia jäljellä keväästä, jos siihen haluaa tyytyä ;)

Ohjelma ja ilmoittautuminen:
http://www.ursa.fi/myrskybongaus/syys2010tapaaminen.php

--
-Esa-

--

Myrskybongareiden sähköpostilista: myrskybongarit-l@ursa.fi *** Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat.html *** Listan www-arkisto: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/myrskybongarit-l/summary.html