Ursa   Viestintä   Listat   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

myrskybongarit-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä myrskybongarit-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Emma Herranen (mellon_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 09.08.2010


Moro,

Eilisiltana kävin toikkaroimassa kameran kanssa Kaupin tähtitornilla: http://www.iki.fi/~mellon/ukkoset/2010/index.shtml#100808

Sattui niin kivasti että tuo rytinä meni idästä Tampereen ohi eikä tullut suoraan yli. Mörköä pääsi siis kuvaamaan kivasti sivusta. Tuuli kyllä yltyi välillä sellaiseksi että valkoisen kesätakin helmat lepatti kuin Marilynillä ja vanhasta G3-kameravanhuksesta tuli vainaa. Tuuli onnistui kaatamaan sen jalustallaan kolme kertaa ja joku näistä kerroista väänsi linssin vinoon. Mutta se olikin jo valmiiksi pikkuvikainen ja aikansa hyvin palvellut vekotin.

Pahimmassa tuulessa alkoi jo tulla hätäännys ja pisaroita laitteiston päälle. Oli ihan hilkulla etten paennut sisälle, sillä n. 5. krs suoraan korkean maston alla ei tuntunut enää maailman terveellisimmälle paikalle viettää viikonloppua. Hyvä kuitenkin että tuli jäätyä pihalle.

Hienoja nuo eteläisen retkikunnan vyörypilvikuvat (ja saaga raivohullusta maanomistajasta sai hymyilemään leveästi)! Todella komeita kuvia oli myös pirkanmaalaisilla bongareilla.