Ursa   Viestintä   Listat   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

myrskybongarit-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä myrskybongarit-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Esa Tuunanen (tuunaes_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 30.07.2010



Simpeleen paperitehtaalta yövuorosta tullut kaveri soitti että Simpeleellä on talojen kattoja irti revittynä ja Rautjärven asemanseudun ja Simpeleen keskustan välillä metsää nurin, poikki ja päreinä hehtaarikaupalla.

Muutenkin oli käyttäytyminen/liike kuin Untonpäivänä tullen Kannakselta Laatokan eteläpuolelta pohjoisreunan hipoessa Parikkalaa. Itse ajoin Simpeleelle päin kunnan rajan alueelle (olemattoman) salamoinnin kuvaamista yrittämään niin sateen edellä tuli kova lämmin tuuli joka irrotti puista lehtiä kuin syksyllä ja päällysti kuutostien pikkuroskalla ja välillä puun latvoilla. Jonkin verran Parikkalan keskustan eteläpuolelta alkaen tiellä oli vähemmän roskia ja Särkisalmen kohdalla ei ollut enää edes satanut paljoa mutta Parikkalan keskustan luona oli yksi puu tien poikki ja Savikummun mäen päällä tien yli oli lankojen päällä ja varmaan toisia puita vasten iso tukkipuumittainen haapa.

Kun ei salamoinnin kuvaamisesta jäänyt käteen mitään niin tuhokuvia taitanee tulla senkin puolesta kunhan vain käy kiertelemässä.

Esa Tuunanen
Parikkala       

--
Myrskybongareiden sähköpostilista: myrskybongarit-l_ät_ursa.fi ***
Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat.html ***
Listan www-arkisto: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/myrskybongarit-l/summary.html