Ursa   Viestintä   Listat   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

myrskybongarit-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä myrskybongarit-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

petri.jukonen_at_hidden_email_address.net
Päiväyksen mukaan: 23.07.2010



Terve kaikille

Tuli tossa mieleen jokunen ajatus (vapaasti käyttöön):

Jos joku/jotkut jolla olisi aikaa ja tietotaitoa tehdä, esim google maps pohjalla toimivan keissi/päivä kohtaisen seuranta foorumin, johon kaikki halukkaat/jäsenet voisivat liitttää kuvia ja videoita karttalinkeillä; joista pompsahtaisi perustietot esiin (Lähettäjä, Paikka, aika, kuvat/kpl resoluutio, videot min./resoluutio, kuva/video kohtaiset koordinaatit/suuntima, tms) , klikkaamalla sitten pääsisi katteleen ensin thumbnaileja ja ehkä selostusta ennen kuin latailee kuvia (picasan säädettävät thumbit on siistit) .

Ittee (ja varmaankin merellä liikkujia) kiinnostaisi myös vastaavalla pohjalla valinnaiset sade tuuli salamat pilvet ja laivat ( http://www.marinetraffic.com/ais/fi/default.aspx ) lähes tai tosi reaaliaikainen.

Milloin saadaan myrskybongareille AIS (tai vastaavat lähettimet) niin hätäkeskukset rupee käskyttään meitä passiin riski paikoille (niin kuin meripelastusseuraa ( http://kartta.helsinginmeripelastusyhdistys.fi/kartta.php?map=4 )) ja nähdään missä ketäkin menee. :)

Ittellä olisi vanhojakin kuvia( ja
videopätkiä , myrsky yms) muttei jaksa (riittävät ja säännölliset yö-unethan tunnetusti auttaisivat jaksamaan kaikenlaista) nähdä hirveesti vaivaa niiden järkevään esille tuomiseen. joku tuollainen vois pienentää kynnystä....

Tilanne huonehan on lähinnä viranomais puolelle.( www.tilannehuone.fi) T:Petri Jukonen

--
Myrskybongareiden sähköpostilista: myrskybongarit-l_ät_ursa.fi ***
Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat.html ***
Listan www-arkisto: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/myrskybongarit-l/summary.html