Ursa   Viestintä   Listat   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

myrskybongarit-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä myrskybongarit-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Janne Alatalo (janne_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 28.05.2010



Kovin epäuskottava jälkikäteistulkintana. Helposti sitä pelästyy pahasti, kun salama edes lähitienoille lyö. Sitten se kauhu iskee, kun videokameran kuvaa aletaan analysoimaan.

Merkittävin seikka tuossa on, että salama näkyy tummempana kuin räystäslauta. Jos salama olisi ollut lähimaillakaan, niin kenno olisi ylivalottunut.

-

janne

-----Original Message-----

From: owner-myrskybongarit-l_ät_ursa.fi [mailto:owner-myrskybongarit-l_ät_ursa.fi] On Behalf Of Jani Poikela
Sent: 28. toukokuuta 2010 10:13
To: myrskybongarit-l
Subject: [myrskybongarit-l] haamusalama

Joku ottanu videokuvaa kun salama "iskee jalkojen juureen" ja lähettäny sen iltalehteen, mutta kyseessä näyttäisi kuitenkin olevan haamusalama?

http://www.iltalehti.fi/nettitv/?21888918

http://wvlightning.com/videoghost.shtml

--

Jani

--

Myrskybongareiden sähköpostilista: myrskybongarit-l_ät_ursa.fi *** Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat.html *** Listan www-arkisto:
http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/myrskybongarit-l/summary.html

--

Myrskybongareiden sähköpostilista: myrskybongarit-l_ät_ursa.fi *** Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat.html *** Listan www-arkisto: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/myrskybongarit-l/summary.html