Ursa   Viestintä   Listat   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

myrskybongarit-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä myrskybongarit-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Panu Lahtinen (pnuu_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 02.04.2010



Moe,

Laitetaanpas tämä allaoleva tiedoksi myös tänne listalle. Aikaahan on vielä varsin reilusti, mutta helpottanee halukkaiden osallistujien kesäsuunnitelmien järkkäilyä, sekä järjestäjien työtä ennakkoilmoittautumisten kautta.

Panu,
Jaoston apuvetäjä

  • Forwarded message from Marko Myllyniemi <marko.myllyniemi_ät_netikka.fi> -----

Date: Fri, 02 Apr 2010 01:43:07 +0300
From: Marko Myllyniemi <marko.myllyniemi_ät_netikka.fi> Subject: [jaostot-l] C2010 ilmoittautuminen on avautunut To: jaostot-l_ät_ursa.fi

Ilmajoen Kalajaisjärvellä 15.-18.7. järjestettävän Cygnus 2010 ilmoittautuminen on nyt avautunut, ja kaikkien paikalle tulevien toivotaan ilmoittautuvan. Näin järjestäjät pysyvät selvillä siitä, kuinka monta ihmistä tulee paikanpäälle ja he osaavat paremmin organisoida ruokailut, majoitukset yms.

Cygnuksen kotisivujen osoite on http://www.ursa.fi/cygnus/

Sisämajoituksessa on yhteensä 52 vuodepaikkaa ja mahdollisia huonetoveritoiveita voi esittää. Emme kuitenkaan voi taata kaikkien toiveiden toteutumista, koska kaikki paikat pyritään täyttämään mahdollisimman tehokkaasti. Sisämajoituspaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Perhemajoitukseen on alustavasti varattu 6 + 4 paikkaa.

Myös telttamajoittujien ja päiväkävijöiden kannattaa ilmoittautua erityisesti siinä tapauksessa, että tarkoituksena on käyttää Cygnuksen ruokailupalveluja. Ruoka-annokset tehdään alustavien ilmoittautumisten perusteella, ja mikäli ruokailijoita onkin huomattavasti enemmän kuin ennakkoon on ilmoitettu, se aiheuttaa ikäviä ongelmia.

Ennakkoilmoittautuminen on muutenkin suotavaa, koska se helpottaa järjestäjien hommia (järjestäjät osaavat varatua oikeaan kävijämäärään ja suunnitella ohjelman tulijoiden määrän huomioiden).

--

T: MarkoM

  • End forwarded message -----

--

Panu
"You haven't really been anywhere until you've got back home", Twoflower in "The Light Fantastic"

--

Myrskybongareiden sähköpostilista: myrskybongarit-l_ät_ursa.fi *** Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat.html *** Listan www-arkisto: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/myrskybongarit-l/summary.html