Ursa   Viestintä   Listat   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

myrskybongarit-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä myrskybongarit-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Marja Wallin (ukonvasama_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 29.11.2009



Hei,

Edelleen otetaan vastaan lisää kuvia jaoston uusittavalle etusivulle. Kuvat tai linkit kuviin voi laittaa osoitteeseen myrskybongaus[at]ursa.fi. EI siis tälle listalle. Suoraan sopivia kuvia kiitos, ei valitettavasti ole resursseja selata gallerioita lävitse ja tulee sitten mukaan varmasti kuvaajan itsensä hyväksymiä otoksia. (Jos joku vapaaehtoinen haluaa ilmoittautua selaamaan bongarien kuvagallerioita lävitse, niin samaan osoitteeseen voi laittaa postia...)

Kuvien speksit:
Max 800 pix leveitä ja 350 pix korkeita, saa olla pienempiäkin, etenkin korkeudeltaan.
Mukaan kuvaajan nimi, päivämäärä ja paikka jossa kuva otettu. Ne ovat tulossa mukaan sivuille näkyviin.
Kuvien ei tarvitse olla menneeltä kaudelta tai edes edelliseltä, mukaan voi laittaa kaikkea harrastusvuosien varrelta. Myös aiheet ovat vapaita, kunhan liittyvät harrastukseen.

Ei mulla muuta tällä kertaa. :)

Marja W.

--

http://ukonvasama.blogspot.com

--

Myrskybongareiden sähköpostilista: myrskybongarit-l_ät_ursa.fi *** Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat.html *** Listan www-arkisto: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/myrskybongarit-l/summary.html