Ursa   Viestintä   Listat   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

myrskybongarit-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä myrskybongarit-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Marja Wallin (ukonvasama_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 22.11.2009



Hei,

Jaoston sivuja ollaan uudistamassa ja samalla on tarkoitus laittaa uusiksi myös etusivun kuva. Tällä hetkellä ideana on valita sinne muutama aiheiltaan erilainen myrskybongaukseen liittyvä kuva, jotka sitten tulevat satunnaisesti näytille.

Nyt kaivattaisiinkin kuvia joita siellä voisi olla näkyvissä. Aiheina voi olla kaikkea harrastukseen liittyvää, esim salamoita, pilviä, rakeita, myrskytuhoja, chasekalustoa yms. Kuvien tulisi olla max 800 pix leveitä ja 350 pix korkeita, tai ainakin cropattavissa/skaalattavissa sopivaksi. Mieluiten jo valmiiksi käsiteltyinä että tulee sitten kuvaajan haluamat rajaukset yms.

Kuvat / urlit joista kuvat löytyy voi lähettää jaoston osoitteeseen myrskybongaus[at]ursa.fi. Mukaan kuvaajan tiedot ja mahdollisesti myös kuvauspaikka + pvm.

HUOM!! EI tälle listalle, liitteet eivät edes tule läpi.

Marja W.
Jaoston vetäjä

--

http://ukonvasama.blogspot.com

--

Myrskybongareiden sähköpostilista: myrskybongarit-l_ät_ursa.fi *** Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat.html *** Listan www-arkisto: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/myrskybongarit-l/summary.html