Ursa   Viestintä   Listat   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

myrskybongarit-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä myrskybongarit-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Kirsti Vuorela (kirsti.vuorela_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 12.05.2009



Kiitos, JRM, vinkistä. Wikissä ensinmainittu Dunlopin aapinen mulla onkin jo; se kulkee kätevästi käsilaukussa (ette naura, prkl). Noita muita täytyy kysellä kirjastosta. Päiväinen ilmiö, joka kiinnitti huomioni, ja jonka "perässä" huristelin Kangasniemelle taisi olla ns. syöksyvirtaus. Samanlainen kuin bongareiden kuvagallerioissa (esim. myrskybongari, myrskyvaroitus), mutta visuaalisesti jotenkin hienompi. (Päätänpä analyysini varmuuden vuoksi tällä kertaa tähän. ;D) Jaa että kamera? Juu, jossain matkan vaiheessa keksin, että semmoistakin täytyy alkaa kuskata käsilaukussa. Näemmä.

Kirsti V.

Ps. Täähän on hauskaa puuhaa!

---

Oletko myrskybongausjaoston wikistä kurkannut? Siellä kun on oma pieni kategoriansa koskien sää -ja myrskykirjallisuutta. Linkki: http://www.ursa.fi/wiki/Myrskybongaus/Myrskybongaus Et sattunut ilmiöstä kuvaa nappaamaan?
t. JRM

---

Hiii!!!! Terveisiä Kangasniemeltä. Ajelin juuri Mikkelistä Jyväskylän suuntaan kuutisenkymmentä kilometriä älyttömän mielenkiintoisten pilvimuodotelmien ja virtausten (?) takia. Nyt yritän googlaamalla ja myrskybongareiden sivuja selaamalla selvittää, mikä oli tuo taivaallinen ilmiö, jota seurasin. (Ei ollut jeesus, eikä ufo, oletan.) Voisitteko arvoisat kokeneet myrskybongarit suositella kaltaiselleni aloittelijalle sopivaa kirjallisuutta? Intoa on tuhottomasti, mutta tietoa ei lainkaan. Tarvitsisin aivan perustason tietoa, mutta kuitenkin sopivan vaativassa paketissa. Terveisin
Kirsti Vee

--
Myrskybongareiden sähköpostilista: myrskybongarit-l_ät_ursa.fi ***
Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat.html ***
Listan www-arkisto: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/myrskybongarit-l/summary.html