Ursa   Viestintä   Listat   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

myrskybongarit-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä myrskybongarit-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Marja Wallin (ukonvasama_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 24.11.2008



Hei,

Olipas hienoa tuiskua eilen. Oltiin Höltän Jukan ja Luoma-Pukkilan Samin kanssa myöhään iltapäivällä ulkoiluttamassa tuulimittareita täällä Lahdessa Vesijärvellä Myllysaaressa. Itse kellotin meteokseen kovimmaksi puuskaksi 20,3 m/s. Hienosti tuli lunta vaakasuoraan ja aallot kuohui parhaimmillaan kohisevina vaahtopäinä. Teki muuten nättiä jäätä puihin ja rantaan tuuli ja ne loiskuvat aallot.

Itse sain pienimuotoisen vammankin eilen reissulla kaupungissa. Silmälaseista huolimatta pääsi tuulen mukana puusta tai talon katolta jäähile silmään sillä seurauksella, että nyt sarveiskalvossa isohko naarmu, lääkitys päällä ja lappu simän päällä (yarrrr). Laskettelulasit voisi olla hankintalistalla, olis myräköissä työmatkatkin turvallisempia. ;-) Nyt vain toivotaan, ettei jää pysyvää näkövammaa silmään.

Marja W.

--

http://ukonvasama.blogspot.com

--

Myrskybongareiden sähköpostilista: myrskybongarit-l_ät_ursa.fi *** Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat.html *** Listan www-arkisto: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/myrskybongarit-l/summary.html