Ursa   Viestintä   Listat   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

myrskybongarit-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä myrskybongarit-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Veikko Mäkelä (Veikko.Makela_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 24.10.2008



Muutama täydentävä tieto ja etukäteisneuvo:

  • Paikalla on langaton verkko, salasana kerrotaan paikan pällä. Myös kiinteällä narulla saa kytkettyä muutama koneen.
  • Tuon mukanani muutamia Ursan kirjoja (Ilmakehä, sää ja ilmasto sekä Tähdet 2009) jota voi ostaa varaamalla tasarahan. Kirjoja Ursan jäsenhintaan.)
  • Makkaraa voi paistaa myös päärakennuksen takassa
  • Pysäköinnistä: kun tulette oamlla autolla, pysäköikää autonne tilaa säästäväksi, eniten tilaa on ohjausrakennuksen ja tähtitornien luona, päärakennuksen edessä on vain muutama ruutu... lisäksi autoja voi pysäköidä kännykkämaston luoksi (ajetaan päääraeknnuksen ohi noin 100 metrin päähän).. ajoväyliä ei saa tukkia parkkeeratuilla autoilla
  • Siisteydestä ja omatoimisuudesta: Tähtikallio on kaikkien meidän yhteinen paikka, joten kaikkien kannattaa kantaa oma panoksensa viihtyvyyden, siisteyden ja paikkojen kunnon säilyttämiseski:
    • noudatamme jätteiden kierrätystä (biojäteet, energiajäte (kaikki palava, myös elintarvikemuovit, sekajäte)
    • huolehdi tavaroistasi lähteissäsi (älä unohda makuuhuoneisiin, saunan pukuhuoneeseen, eteiseen tavaroitasi, jääkaappiin ei saa jättää mitään omia ruokatarvikkeita)

-VeikkoM-
--

Myrskybongareiden sähköpostilista: myrskybongarit-l_ät_ursa.fi *** Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat.html *** Listan www-arkisto: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/myrskybongarit-l/summary.html