Ursa   Viestintä   Listat   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

myrskybongarit-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä myrskybongarit-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Marja Wallin (ukonvasama_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 02.09.2008



Hei,

Hangon kaupungille ollaan tekemässä ensi kesän esitettä ja sinne kaivattaisiin mukaan ns vierailijakirjoitusta myrskybongarilta. Myös aiheeseen liittyvät kuvat ovat tervetulleita. Nyt olisikin tuhannen taalan paikka kirjoittaa lyhyt max puolen sivun teksti esim kesän 2007 elokuisesta joukkochasesta tai jostain muusta harrastuskokemuksesta liittyen Hankoon. Esite on pieni värikuvallinen kirjanen, joka tullaan kääntämään myös ruotsiksi, englanniksi ja saksaksi.

Viime vuoden esite löytyy pdf-tiedostona osoitteesta: http://www.hanko.fi/tourism

Esimerkkejä vierailijakirjoituksista:
http://www.hanko.fi/tourism/2007/?pid=480848a5b1dc51832&lang=fi

Yhteydenotot allekirjoittaneeseen (ukonvasama[at]gmail.com) mitä pikimmiten (viimeistään 15.9.) jos (kun!) innostut kirjoittamaan. Samasta osoitteesta saa myös lisätietoa jos sitä kaivataan.

Nyt on hyvä tilaisuus saada julkaistua pientä mainosta harrastukselle ja jaostolle.

Marja W.

Ps. Ja ei, tästä ei makseta.

--

http://ukonvasama.blogspot.com

--

Myrskybongareiden sähköpostilista: myrskybongarit-l_ät_ursa.fi *** Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat.html *** Listan www-arkisto: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/myrskybongarit-l/summary.html