Ursa   Viestintä   Listat   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

myrskybongarit-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä myrskybongarit-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

ajs.hamalainen_at_hidden_email_address.net
Päiväyksen mukaan: 30.06.2008



tollasta settiä Lappeenrannan liepeillä.hitto kun olin kaverin autolla ja sen taimen vaati pikaista kylmää tai kypsentämistä enkä saanut jäädä bongaamaan.paitsi jos olisin tullut taksilla perässä?...oltii siis Ruunaankoskelta tulossa Haminaan päin. vähän ennen Lappeenrantaa oli joku neste missä tankattiin ja huomasin jotain kummallista kaukana taivaanrannassa.pilvestä roikkui jotain minkä alapää liikkui aika nopeasti oikealle???trombi??

hetkeä myöhemmin sanoin kaverille et nyt alkaa tapahtumaan jotain! oltii jo aika lähellä pilveä mikä oli todella matalalla.sen alta laskeutui pystysuorassa pilvi lähes maahan asti (horisontin taakse mikä oli kuitenkin hyvin lähellä) sekä nousi hetken päästä takaisin pilveen...varsinaista trombia en kuitenkaan havainnut mutta hienolta se näytti.olisin ottanut kuvia mutta jouduin ajamaan autoa :-( kaveri haukkui hulluksi kun sanoin että kohta saattaa tulla rakeita!? meni varmaan alle minuutti kun alkoi kopsahtelemaan auton pellissä...ekan sillan kohdalla kaveri sanoi et "anna mennä vaan!" toisen sillan kohdalla oli aika hiljasta kun pysähdyin hetkeksi :-D

videopätkän otin kännykällä mut jostain syystä en saa sitä koneelle???? yritän saada sen tänne jossain vaiheessa kun kerkiän...

et sellanen reissu.

http://kuvablogi.com/blog/13710/14/

Ari

Eero Karvinen [ekarvinen_ät_yahoo.com] kirjoitti:
>
> Hei!
>  
> Tällaisia näkymiä Jyväskylässä. Viimeisien kuvien vyöryt saivat jo armageddonin mieleen. Harmi kun ei saanut enään salamaa samaiseen kuvaan. Muutaman kerran paukahti lähellekin.
>  
> http://www.ekarvinen.net/ukkoset2008/kesakuu29/kesakuu29.html
>  
> Terveisin,
> Eero
>
>
>

--
Myrskybongareiden sähköpostilista: myrskybongarit-l_ät_ursa.fi ***
Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat.html ***
Listan www-arkisto: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/myrskybongarit-l/summary.html