Ursa   Viestintä   Listat   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

myrskybongarit-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä myrskybongarit-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Emma Herranen (mellon_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 09.06.2008


Moro,

Seurailin eilen tilannetta ajatellen että yöllä saattaa tulla pari jyrähdystä täällä Tampereellakin. Kuuntelin puoöikorvalla pitkin yötä tilannetta, mutta mitään ei kuulunut...kunnes 6.30 soi Hervannalle herätyskello. *KLONG*POKS*PAUK*

Näin omakotiasujana sitä aika harvoi herää aivan helvetilliseen paukkeeseen ja kolinaan. Julmettu raesadehan se tietysti oli, mutta sellaista "Herättää kuolleetkin" volyymia (erityisesti peltikatolle). Kun hypääsin sängystä ylös oli selvä ettei siellä ihan nuppineulanpäitä tule. Täällähän ei kai kannata raehavainnoista paljoa mainita, mutta ajattelin että näistä parhaimmillaan euron kokoisista nyt ehkä säkällä voisi. Aivan 2005 tasoista kahden euron spektaakkelia tästä ei tullut, mutta elämäni toiseksi paras kuitenkin. Puutarha onneksi säästyi pahimmalta lehtienrepimiseltä ja suurimmat vahingot oli muutamia pudonneita vaahteranlehtiä.

  • Emma
--
Myrskybongareiden sähköpostilista: myrskybongarit-l_ät_ursa.fi ***
Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat.html ***
Listan www-arkisto: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/myrskybongarit-l/summary.html