Ursa   Viestintä   Listat   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

myrskybongarit-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä myrskybongarit-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

jakke.makela_at_hidden_email_address.net
Päiväyksen mukaan: 04.05.2008



Tervehdys,

kauden alku yllätti taas, mutta viime vuoden Salamapuu2007-projektia olisi tarkoitus jatkaa tänäkin vuonna. Projektissa on niin paljon potentiaalia, että Ilmatieteen laitos osallistuu siihen jatkossa virallisemminkin. IL perustaa tiedonkeruulle omat web-sivut ja sähköpostiosoitteen joista ilmoitan tarkemmin myöhemmin, mutta ainakin toukokuu toimitaan vielä Ursan kautta.

Tällä kertaa emme lähetä ketään rämpimään metsään turhan takia, vaan keräämme vain selviä iskutapauksia.

   http://www.ursa.fi/wiki/Myrskybongaus/Salamapuu2007

Mahdollisista havainnoista voi ilmoittaa sähköpostilla

    salamapuu2007_ät_gmail.com.
Keräämme tarvittavat lisätiedot tapauskohtaisesti. Jos siis kuulette vaikka tuttavantuttavan nähneen hyvän puutuhon (tai lievänkin), ottakaa yhteyttä. Jos tänä kesänä saataisiin vaikkapa 30 tapausta kerättyä ja dokumentoitua kunnolla, Suomi nostettaisiin sillä ehdottomasti maailmankartalle! :->

Jakke

PS. Viime kesänä lähetetyn artikkelin raakaversiota pääsee vilkaisemaan osoitteessa http://jakkemakela.kotiposti.fi/URSA/ (käyttäjätunnus "ursa", salasana "ursa"). Paperi on vielä (muodollisen) salasanan takana, koska sitä ei ole vielä arvioitu eikä hyväksytty.

--

--

Myrskybongareiden sähköpostilista: myrskybongarit-l_ät_ursa.fi *** Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat.html *** Listan www-arkisto: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/myrskybongarit-l/summary.html