Ursa   Viestintä   Listat   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

myrskybongarit-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä myrskybongarit-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Jan Eerala (jan_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 28.04.2008


Sama ilmiö tässä: http://www.rupuranta.net/weblog/filet/Esterin/

Katsellessani tapahtumaa ( joka kesti ehkä vain viitisen minuuttia) totesin alapilvien "roikkuvan" eli "savuavan". Valokuvaa tarkastellessa tulin siihen tulokseen että ne ovat "vain" nousevaa kumpupilveä jota aurinko hämäävästi valaisee.

Mutta muistikuva "savuavista" riekalepilvistä on edelleen vahva. Siinä mielessä mahdollisesti samantyyppinen ilmiö kuin Annen kuvaama.

Jan Eerala
www.baltic.fi

  • Original Message ----- From: Anne Pöyhönen To: myrskybongarit-l_ät_ursa.fi Sent: Sunday, April 27, 2008 7:54 PM Subject: [myrskybongarit-l] Mitä nämä pilvestä roikkuvat pilvet mahtaa olla?

  Viime syksynä kuurosateisen päivän iltapuolella huomasin pilvien alla   pyörremäisiä pilvenriekaleita. Mistähän on kyse?   Ne olivat selvästi hajoamassa kun huomasin ne, ei olisi pitänyt jäädä   haukkaamaan myöhäistä lounasta huoltoasemalle,   vaan syödä vaan niitä autossa aina olevia eväitä (toiveajattelua..) ja   jatkaa ajamista!

  http://www.ylakuu.com/kuvasivut/after_rainbow_chase.htm

  t. Anne

  --
  Myrskybongareiden sähköpostilista: myrskybongarit-l_ät_ursa.fi ***   Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat.html ***   Listan www-arkisto: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/myrskybongarit-l/summary.html

--
Myrskybongareiden sdhkvpostilista: myrskybongarit-l_ät_ursa.fi ***
Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat.html ***
Listan www-arkisto: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/myrskybongarit-l/summary.html