Ursa   Viestintä   Listat   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

myrskybongarit-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä myrskybongarit-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Veikko Mäkelä (Veikko.Makela_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 25.04.2008


Tämä tulee vähän viime tipassa. Pyynnöstä ja koulutuksen järjestäjien suopealla suostumuksella yritän tuoda saataville muutamia kappaleita uudistettua laitosta Ursan "Ilmakehä, sää ja ilmasto" -kirjasta.

Kirjaa saa Ursan koulutuksessa Ursan jäsenhintaan 32 e. Jos haluatte saada kirjan huomenna, ilmoittakaa minulle sähköpostitse  tai puhelimella/tekstiviestillä 050 566 8023. Varatkaa mukaan mielellään tasaraha, sähköiset maksuvälineet eivät onnistu.

Kulkuyhteyksistä (ks. alla) riippuu, kuinka monta kappaletta pystyn toimittamaan.

Koska olen normaalisti liikkeellä julkisillä kulkuneuvoilla, niin olisin suuresti ilahtunut, jos joku esimerkiksi Espoon suunnasta tai lännempääkin tuleva voisi pyörähtää matkan varrella Helsingin keskustan kautta hakemassa minut ja kirjalaatikon Kumpulaan.

-VeikkoM-

--

Myrskybongareiden sähköpostilista: myrskybongarit-l_ät_ursa.fi *** Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat.html *** Listan www-arkisto: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/myrskybongarit-l/summary.html