Ursa   Viestintä   Listat   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

myrskybongarit-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä myrskybongarit-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Petri Nurkka-Tuorila (petri.ntuorila_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 29.10.2007



Jeps, kiitos vaan kaikille osanottajille ja tietenkin erityisesti järjestäjille. Kivaa ja jopa paikoitellen varsin hysteeristä oli ;-) Hienoa, että jaostolla on noin hieno porukka ja vielä Ursalla tarjota paikka, jossa tuollaisia voi järjestää.

Haluan kiittää vielä myös ihan erikseen AJP:tä ja Ilmatieteenlaitosta kaikista hienoista jutuista, mitä tässä vuosien aikana on tullut. Oli yllätys saada tuollainen taulu ja kirjat palkinnoksi, eli kiitos niistä.

Tässä vielä oma kuvagalleria lauantailta; http://juggis.1g.fi/kuvat/Myrskybongreiden%20syysmiitti%202007/

Heitelkääs tosiaan niitä omia urlejannekin listalle niin saa nähdä miten tyhmiä ilmeitä ittelläkin oli :D

Terv. Juggis

-----Original Message-----

From: owner-myrskybongarit-l_ät_ursa.fi [mailto:owner-myrskybongarit-l_ät_ursa.fi] On Behalf Of Marja Wallin
Sent: 29. lokakuuta 2007 11:16
To: myrskybongarit-l
Subject: [myrskybongarit-l] Syystapaaminen ohi

Hei,

Syystapaaminen nyt sitten oli ja meni, todella hauskaa oli. Kiitos kaikille osallistujille, joita oli kaikenkaikkiaan 44, sekä tietysti esitelmöitsijöille. Ensi vuonna uudestaan. :-)

Palautetta voi heittää tälle listalle tai allekirjoittaneelle suoraan. Kiva olisi myös saada näytille kuvia, joita tuolla otettiin. Kamerat kun tuntuivat räpsyvän. Irkkiin kuvalinkkejä heittäneet voisivat laittaa ne myös tänne listalle, kaikki paikalla olleet kun eivät siellä kanavalla roiku...

Marja W.

--

http://ukonvasama.blogspot.com

--

Myrskybongareiden sähköpostilista: myrskybongarit-l_ät_ursa.fi *** Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat.html *** Listan www-arkisto:
http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/myrskybongarit-l/summary.html

--

Myrskybongareiden sähköpostilista: myrskybongarit-l_ät_ursa.fi *** Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat.html *** Listan www-arkisto: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/myrskybongarit-l/summary.html