Ursa   Viestintä   Listat   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

myrskybongarit-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä myrskybongarit-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

jakke.makela_at_hidden_email_address.net
Päiväyksen mukaan: 31.08.2007


Terve,

juuri sopivan kriittinen, ja tärkeä pointti. Tähän listaan ei ole vielä käytetty vielä mitään lähdekritiikkiä, ja osa tippuu pois. Ehtoina siis on, että vaurion pitää olla impulsiivisen (räjähtävän) näköinen, ja tuore. Kaikki näistä eivät ehtoa täytä, mutta päätimme kerätä kaikki tiedot ensin, ja karsia vasta analyysivaiheessa.

Suurin osa tapauksista itse asiassa puuttuu vielä wikistä, koska ne melkein kaikki kasaantuivat elokuun lopulle. Ja ne ovat selkeästi suoraviivaisempia kuin nämä alkukesän tapaukset. Mutta leipätyötäkin pitää välillä tehdä, dokumentointi on vielä hiukan vaiheessa...

Yritämme järjestää tavalla tai toisella "katselmoinnin", jossa kaikki kuvat olisivat näkyvillä, ja metsiä paremmin tuntevat saisivat kommentoida ja kritisoida tapauksia. Emme ole vielä ihan päättäneet sopivaa formaattia (materiaalia on useita gigoja), mutta ilmoittelen kun löydämme hyvän tavan.

J*

>Mäenpää Teijo <Teijo.Maenpaa_ät_sakyla.fi> kirjoitti: 

>
> En haluaisi olla ilonpilaaja, mutta todella paljon luonnossa liikkuneena ajattelisin, että puun kuoriutuminen ei AINA johdu salamasta.
>
> Minun arvioni mukaan tuolla sivulla on useampikin kuvasarja, joissa puun kasvun pysähtyminen on aiheuttanut kuoren lähtemisen.
>
> En tiedä olenko liian kriittinen...
>
> Teijo
--
Myrskybongareiden sähköpostilista: myrskybongarit-l_ät_ursa.fi ***
Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat.html ***
Listan www-arkisto: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/myrskybongarit-l/summary.html