Ursa   Viestintä   Listat   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

myrskybongarit-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä myrskybongarit-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

jori.hamalainen_at_hidden_email_address.net
Päiväyksen mukaan: 23.08.2007



Moro,

tipoista linssissä kärsineenä ja tiedelehtiä intohimoisena lukeneena tuli mieleeni, että jos kameran objektiivin päällystäisi "nano-teknologialla". :) Onko kellään kokemusta tästä, että vaikuttaako kuvanlaatuun jne.

Yksi potentiaalinen tuote, minkä jo tilasin kokeeksi on, mutta en ole vielä saanut postin tädiltä:

http://www.aquastore.fi/store/product.php?m=68aa8a3b5a&g=cff366c15f&p=0cd9c8b294

"Vettähylkivä nanopinnoite lasille ja keramiikalle. Helppo käsittely kahdella valmiiksi kyllästeyllä pyyhkeellä. Pinta puhdistetaan ja kiillotetaan puhdistuspyyhkellä jonka jälkeen nanopinnoite levitetään toisella pyyhkeellä. "

"Clearscreen are specially formulated coatings designed for glass surfaces. Also based on nano technology, Sports Clearscreen is a hydrophobic (water fearing) surface coating for outside glass surfaces that is self cleaning and protects the surface from a build up oil and dirt. When used on windscreens it eliminates the use of wipers. It is intended for use on goggles, glasses, visors or windscreens, but can also be used in shower enclosures and on ceramic tiles for an easy clean surface "

tämän pitäisi siis aiheuttaa että vesi ei pisaroituisi linssiin vaan valuisi suoraan pois. Eli kysymykseen onko kellään kokemuksia näistä (tai työnsuhteen oikeaa tietoa)?

  • Jori
--
Myrskybongareiden sdhkvpostilista: myrskybongarit-l_ät_ursa.fi ***
Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat.html ***
Listan www-arkisto: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/myrskybongarit-l/summary.html