Ursa   Viestintä   Listat   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

myrskybongarit-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä myrskybongarit-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Rami Saarikorpi (rami_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 27.07.2007



Alla viesti Suomenmaa-lehdestä ja kuten jutusta ilmenee, niin max 3:a henkeä olisi
haastateltavaksi kaivattu...

Jos kenelle(keille) käy, niin laittakaa minulle yhteystietonne, ja laitan ne sitten eteenpäin haastattelijalle.

Hei,

Lehteemme tulee siis ensi
perjantain numeroon suurempi kokonaisuus tuulesta, eli yhdessä jutussa käsitellään tuulivoimaa ja kehittelen parhaillaan muita aiheita. Löysin nettisivunne, ja myrskybongaus kuulostaisi tähän oikein sopivalta!

Jään tiistaista eteenpäin lomalle, joten juttu pitäisi tehdä jo maanantaina, mieluusti aamupäivästä, jotta saisin sen kirjotettua noin klo 16-17 mennessä.

Jos Helsingistä/sen suunnalta löytyisi alan harrastaja, tekisin mielelläni haastattelun! Paikalle saa tulla useampikin, jos niin on mukavampi (tosin kolmea enempää ei oikein voi haastatella).

Juttuun olisi tarkoitus ottaa myös kivoja kuvia jollain paikalla, missä myrskybongausta on hyvä harrastaa.

Ilmoitatko, miten käy!

-- 



*********************************
Rami Saarikorpi Ravintolapäällikkö Hotelli Atrium Oy Palaveri Pub & Restaurant www.palaveri.to rami_ät_sci.fi GSM: 050-322 0066 Work: 0440 322007 Skype: saarikor www.myrskyharrastajat.fi www.joensuunravintolat.fi
*********************************
-- Myrskybongareiden sdhkvpostilista: myrskybongarit-l_ät_ursa.fi *** Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat.html *** Listan www-arkisto: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/myrskybongarit-l/summary.html