Ursa   Viestintä   Listat   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

myrskybongarit-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä myrskybongarit-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Leevi Korpela (leevikorpela_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 08.07.2007


  Subject: [myrskybongarit-l] Lahdessa rakeita?

  Moi!
  MTV 3 :lla puhuttiin että Lahdessa olis tullut kovasti rakeita,mutta   täällä ei kukaan ole asiasta puhunut,eikö ole ollut paikalla ketään bongareita?

  Terv -Keke-

  Rakeita Lahdessa
  Työkaveri kertoi ajelleensa eilisiltana moottoripyörällä Lahden lounaispuolella Herralassa ja joutuneensa raesateen yllättämäksi. Noin sentin kokoisia rakeita alkoi tulla taivaalta ja hän joutui suojautumaan ison kuusen alle (vaarallista!). Muutaman minuutin kuluttua sade muuttui vesisateeksi, mutta maa ehti valkaistua rakeista.

  Itse seurailin ukkosta Villähteen aukealla Lahden itäpuolella ja näin kesän ensimmäisen kunnon salamoinnin, kuuron takapuolelta tosin. Kovin rankkaa sadetta en kohdannut missään vaiheessa minichasellani. Mammatuksentapaisia näin kuuron pohjoislaidalla.   Oikeastaan eka kerran parin vuoden digikamera-aikakaudellani olisin päässyt edes yrittämään päiväsalamoiden kuvausta, mutta ilmeisesti vanhuuttaan ladattavat paristot nyykähtivät yllättäin, joten se siitä.... Kotonani 8 km idempäni ei satanut muuten pisaraakaan.   Terv. Leevi

--
Myrskybongareiden sdhkvpostilista: myrskybongarit-l_ät_ursa.fi ***
Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat.html ***
Listan www-arkisto: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/myrskybongarit-l/summary.html