Ursa   Viestintä   Listat   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

myrskybongarit-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä myrskybongarit-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Teemu Mäntynen (teemu_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 06.05.2007



Moi,

Eilen tälle listalle lähetettiin useita mielenkiintoisia linkkejä. Osittain sen ja osittain aiemmin keskustellun innoittamana loin myrskybongausjaoston wikiin uuden Linkit-osion:

http://www.ursa.fi/wiki/Myrskybongaus/Linkit

En lähde tässä viestissä toistamaan jo itse wikisivuilla mainittuja asioita (jotka kannattaa lukaista).

Sen sijaan huomautan, että linkkilistoille jo lisätyt harvat linkit ovat tarkoituksella hiukan "sieltä täältä", jotta ne toimivat mallina uusien otsikoiden ja linkkien lisäämiselle.

Alussa luokittelu, otsikointi ja kaikki muukin hakee vielä muotoaan. Niitä tullaan muokkaamaan sen mukaan, kun kokemuksen myötä muodostuu tarkempi kuva soveliaimmista tavoista.

Aivan kaikki ovat tervetulleita lisäämään linkkejä ja muokkaamaan luokittelua ja otsikointia. Muukin wikin toimittaminen on tervetullutta. Itse kukin vaikuttaa siihen, mitä wikissä on ja mitä sieltä puuttuu.

Kuten aiemmin mainitsin, muokkaussalasanaa voi tiedustella vaikka minulta.

Samalla käytän tilaisuutta hyväkseni, ja mainostan, kuinka wiki on alkanut ottaa tuulta purjeisiin, kun Jakke Mäkelä on hyödyntänyt wikiä Salamapuu 2007 -projektissa:

http://www.ursa.fi/wiki/Myrskybongaus/Salamapuu2007

--

Teemu Mäntynen
http://www.mantynen.com/teemu/

--

Myrskybongareiden sähköpostilista: myrskybongarit-l_ät_ursa.fi *** Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat.html *** Listan www-arkisto: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/myrskybongarit-l/summary.html