Ursa   Viestintä   Listat   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

myrskybongarit-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä myrskybongarit-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Ari-Juhani Punkka (ari-juhani.punkka_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 10.04.2007Moi,
Kesä ja RaPu2007 lähestyvät jälleen kohinalla. Koska kyselyitä projektista näyttää tulevan, avataan projektiin ilmoittautuminen nyt virallisestikin. Kaivoin viime kevään meilin esille ja päivitin sitä tarvittavilta osin. Eli jos haluat olla tulevana kesänä mukana, lue alla olevat ohjeet:

RaPu2007 on Ursan myrskybongareiden ja Ilmatieteen laitoksen yhteistyöprojekti, johon osallistuvat sitoutuvat tekemään enemmän tai vähemmän systemaattisesti rae- ja ukkospuuskahavaintoja ja syöttämään ne jaoston havaintotietokantaan. Vaivan palkaksi IL tarjoaa projektilaisille henkilökohtaiset käyttäjätunnukset RaPu-sivuille, josta löytyy säätutkatietoa (sateen intensiteetti, rakeiden todennäköisyys) 5 minuutin aikaresoluutiolla koko valtakunnasta. Projektilaisten tehtävänä on myös 'valvoa' sivulla olevien tuotteiden antamia tuloksia (satoiko rakeita, kun raetuote niitä ennakoi).

Projektiin voi tarjoutua mukaan seuraavasti:

Aikaisemmin mukana olleet:
o Toimintaohjeet on lähetty hiljattain RaPu-postilistan kautta. o Jos et ole syystä tai toisesta saanut kutsua, lähetä allekirjoittaneelle (ei siis tämän listan osoitteeseen!) sähköposti, jonka otsikoksi esimerkiksi "Osallistun RaPu2007:ään".

Uudet ehdokkaat:
o Lähetä sähköposti minulle (ei siis tämän listan osoitteeseen!), jossa kerrot

  1. nimesi
  2. asuin-/mökkeilykuntasi
  3. oletko chaser vai spotter Jos olet chaser ilmoita, kuinka suurella säteellä kotipaikastasi liikut?

RaPu2007:ää silmällä pitäen uusista ehdokkaista etusijalla ovat ne, jotka asuvat Helsinki Testbed -alueella (http://testbed.fmi.fi/)

HUOM!
Viime vuoden rapuilijoiden vahvistusviestit ja uudet hakemukset tulee olla perillä viimeistään 24. huhtikuuta. Kaikkien mukaan tarjoutuvien on muistettava, että joka kuukauden jälkeen on raportointivelvollisuus menneen kuukauden havainnoista (tai havaintojen puutteesta). Velvollisuuden täyttämättä jättämisestä seuraa käyttäjätunnusten poistaminen.

Tietoa RaPu-postilistasta, tutkakuvien käytöstä ja 'pelisäännöistä' annan myöhemmin, kunhan selviää, millä kokoonpanolla homma lähtee käyntiin.

A-JP

--
Myrskybongareiden sähköpostilista: myrskybongarit-l_ät_ursa.fi ***
Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat.html ***
Listan www-arkisto: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/myrskybongarit-l/summary.html