Ursa   Viestintä   Listat   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

myrskybongarit-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä myrskybongarit-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Timo Viinanen (boozeman_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 06.11.2006



Vielä selvennykseksi tuosta ranskalaisten tekeleestä:

Tarkistin että se oma maanantaikappaleeni oli malliltaan WX2305B.

Kyseisen mallin ongelmat selvisivät itselle vasta reilusti sen oston jälkeen. Ainoa mikä laitteessa toimi kalibroinnin jälkeen täysin 100%:n varmuudella oli ilmanpainemittari ja sen myötä sääennusteet.

Yritin tuolla asemalla korvata jo kohta 8 vuotta käynnissä olleen lämmönmittaussysteemin, Teimme jopa linuxlla pyörivän demonin, joka luki sarjaportin dataa halutuin välein, mutta laitteen jatkuva epäluotettavuus luentavirheineen oli vähäsen liikaa. Vaihdoin jopa tuulimittarin anturikaapelin suojatusta parikaapelista tehtyyn. Sillä ajoittainen tuulilukema 52m/s hävisikin lähes kokonaan, mutta eipä ollut riemukasta kun tuulennopeusgraafi meni jatkuvasti kiville yksittäisistä virhelukemista.Vasta talvella sitten selvisi tuo lämpömittarin ajoittainen sekoilu.

Voi olla että omani oli maanantaikappale, mutta nopealla google-haulla löytyi lukemattomia samoista ongelmista kärsiviä kohtalotovereita.

Minulla on aina ollut sellainen tapa, että jos jotain asiaa ei saa oletetulla/toivotulla tavalla pitkästä yrittämisestä huolimatta toimimaan luotettavasti, niin ilmaisen negatiivisen kantani kuluttajana suoraan.

-T
--

Myrskybongareiden sähköpostilista: myrskybongarit-l_ät_ursa.fi *** Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat.html *** Listan www-arkisto: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/myrskybongarit-l/summary.html