Ursa   Viestintä   Listat   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

myrskybongarit-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä myrskybongarit-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Jani Holopainen (holle_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 02.11.2006



Terve,  

Toi WS1600:n näyttö on todella pienikokoinen. Itse mietin sitä kanssa mutta totesin että en tee noilla tuuli ja sadeantureilla mitään. Tärkeintä olis nähdä lämmöt ja ilmanpaineet.  

Mulle sopivin asema olis iso näyttö josta löytys ilmanpaineen kehitys ja ulkolämpötila nätisti niin että sen kehtais pistää vaikka eteisen seinälle. Laatu sais olla pikkasen parempi kuin mitä marketit myy nykyään "sääasemina". Suomalaisten jälleenmyyjien ryöstöhinnat (esim. Villen Kello) ei kiinnosta. Hintaa ei sais olla kovin paljoo yli 50€.  

WML-Weathershopista bongasin tämmöisen Meteo-Max aseman.  

Löytyy: - Sisä ja ulkolämpötila (ulkoota langattomasti)- Ilmanpaine ja sen muutokset viimeisen vuorokauden ajalta- Sisäkosteus- Auringon ja kuun nousu- ja laskuajat (kaikki telluksen isoimmat kaupungit, ml. hesa)- Atomikello, radiolla ohjautuu aika aina oikeeseen- Säämies joka näyttää että mitä pitää pistää päälle jos aikoo mennä ulos (tästä vaimokin tykkää :)) http://www.wml-weathershop.de/wml-weathershop/de/produkte/elektro/meteo_max.html Jos anturit on vähääkään kunnolliset niin tää olis enemmän kuin passeli mun tarkoituksiin. TFA:n tuote tämä taitaa olla joten pitäs sen ihan toimiva olla. Onko kellään kokemuksia tästä?  

Jos on muita kiinnostuneita niin otetaanko kimppatilaus niin säästetään toimituskuluissa?  

Terveisin, Jani Holopainenp.040-8369700

> From: markus.mikkola_ät_pp6.inet.fi> To: myrskybongarit-l_ät_ursa.fi> Subject: Vs: [myrskybongarit-l] Tuulimittari> Date: Thu, 2 Nov 2006 12:00:33 +0200> > Oliskohan tuo Paratronicin WS1600 sellainen järkevä valinta kiinteäksi mittariksi, siinä ainakin hinta on kohtuullinen?> > Markus Mikkola> > > --> Myrskybongareiden sähköpostilista: myrskybongarit-l_ät_ursa.fi ***> Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat.html ***> Listan www-arkisto: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/myrskybongarit-l/summary.html



Hanki uusi Windows Live Messenger.
http://get.live.com/messenger/overview
--
Myrskybongareiden sdhkvpostilista: myrskybongarit-l_ät_ursa.fi ***
Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat.html ***
Listan www-arkisto: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/myrskybongarit-l/summary.html