Ursa   Viestintä   Listat   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

myrskybongarit-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä myrskybongarit-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Jussi Mattila (mattilanjussi_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 31.10.2006



Tervehdys myrskybongarit!

Olimme 28.10. eli viime lauantaina lainelautailemassa Porissa Yyterin lähistöllä. En tiedä onko se paikan virallinen nimi, mutta me sanomme sitä Herrainniemeksi. Luontopolku kiertää niemen suunnilleen rantoja pitkin. Suomen mittakaavassa harvinaisen suuret aallot olivat houkutelleet paikalle surffaajien lisäksi myrskybongareita ja monet taisivat kuvata myös surffausta. Olikohan tämän sähköpostituslistan väkeä siellä? Tuliko hyviä kuvia? Voisiko niitä saada nähtäväksi?

Surffipiirissäkin harrastuksesta olisi mukava saada kuvia muistoksi varsinkin erityisen hyvistä päivistä, mutta meillä on ainaisena ongelmana se, ettei kukaan halua jäädä rannalle kuvaamaan kun keli on päällä :) Eli jos täältä löytyy lauantaina paikalla olleita kuvaajia, niin laittakaa mailia vaikka suoraan mattilanjussi_ät_hotmail.com niin keskustellaan miten kuvia olisi kätevintä siirtää. Hotmailiin ei paljon mahdu, mutta muitakin keinoja on.

Jo etukäteen kiitellen, Jussi Mattila



Windows-työpöytähaun avulla löydät tiedot koneeltasi silmänräpäyksessä. http://toolbar.msn.fi
--
Myrskybongareiden sähköpostilista: myrskybongarit-l_ät_ursa.fi ***
Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat.html ***
Listan www-arkisto: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/myrskybongarit-l/summary.html