Ursa   Viestintä   Listat   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

myrskybongarit-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä myrskybongarit-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Timo Viinanen (boozeman_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 29.10.2006



Herve

Mitään mullistavaa syystapaamisen jaostokokouksessa saatu aikaan. Toiminta jatkuu entiseen malliin kaudella 2007, uutta pää führeriä ei saatu valituksi, kun salissa vallitsi syvä hiljaisuus asiasta. Itse hoitelen asioita tämän vuoden loppuun ja sitten asia ei ole enää minun harteillani.

Pari sanaa rasittavasta kaksivuotisestani:

Jaostonvetäjän hommiin kuuluu kaksi erittäin raskasta ja pelottavaa asiaa. Ensimmäinen on jaoston budjetin laatiminen, mikä sujuu näppärästi Ursan sivulla olevan jaostonvetäjien käyttöön tarkoitetun lomakkeen avulla.

Toinen lähes yhtä uuvuttava puuha on vuosikertomuksen laatiminen. Molempiin tehtäviin annetaan vieläpä epämiellyttävän ikävä deadline.

Homma ei siis ole mitenkään ylirasittava ja jokainen vähänkin myrskybongausta harrastanut / tapaamisisssa käynyt ns. aktiiviharrastaja moisen homman hoitaisi mennentullen. Vastuutahan ollaan jakamassa hieman laajemmalle porukalle.

Jaostokokouksessa saatiin päätettyä yksimielisesti, että syystapaamiset pidetään tulevaisuudessa *aina* lokakuun viimeinen viikonloppu. Eli kaikki, jotka paikalle haluaa tulla, tietävät jo nyt että ensi vuoden syystapaaminen on 27.10.2007.

Parihenkinen kuvausryhmä kuvasi siellä meidän seassa Yleisradiolle tulevaa tositarina -dokkaria ja olin huomaavinani, että porukka oli täysin luonnollisesti, eikä ketään moinen erityisemmin näyttänyt haittaavan.

Lisää tapahtumasta tulee jaoston sivulle, kunhan joku laatisi tekstin ja toimittaisi kuvia, että voisin taittaa moisen sivuille.

-T
--

Myrskybongareiden sähköpostilista: myrskybongarit-l_ät_ursa.fi *** Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat.html *** Listan www-arkisto: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/myrskybongarit-l/summary.html