Ursa   Viestintä   Listat   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

myrskybongarit-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä myrskybongarit-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Marja Wallin (ukonvasama_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 28.09.2006



Tässä vähän vielä yleistä löpinää syystapaamiseen.

Ruokahuolto:

Jokainen joka haluaa syödä tapaamisessa jotain ottaa omat eväät, minkäänlaista yhteisruokailua ei ole. Grilliin on tarkoitus tehdä jonkinsortin rovio illalla, joten siihenkin kannattaa varautua jos jää iltaa viettämään. Saunaoluiden tai grillisiidereiden kohtuullinen nautiskeleminen on sallittua. Keittiö on hyvin varusteltu. Kahvia, teetä, sokeria, kahvimaitoa ja jonkinlaista pientä kahvikänttyä tulee tällä kertaa yhdistyksen ja jaoston puolesta, joten niitä ei jokaisen tarvi raahata itse mukaan.

Majoitus:

Yöpyminen on kimppahuoneissa, joissa on sängyt, patjat ja tyynyt. Lakanat, peiton tai makuupussin jokainen yöpyjä tuo itse. Ja kuten moneen kertaan on jo mainittukin, majoituksen rajallisuuden vuoksi ennakkoilmoittautuminen erityisesti yöpyjiltä on suotavaa. Ilman majapaikkaa jäänyt ei kuulemma saa valita kenen viereen kömpii nukkumaan vaan joutuu telttaan.

Sauna:

Saunan valmistumisesta ei ole vielä minkäänlaista varmaa tietoa. On myös ollut puhetta, että mahdollisesti vuokrattaisiin joku rantasauna jostain lähistöltä.

Jos kysyttävää, kannattaa heittää allekirjoittanutta jollain. Toivoisin, että mieluiten kuitenkin jollakin pehmeällä ettei aleta viskomaan esimerkiksi kumisaappaita.

Marja W.

Ps. Havaintokeskuksen osoitetta on kyselty, se on Kimonkyläntie 951, 16230 Artjärvi.

--
Myrskybongareiden sähköpostilista: myrskybongarit-l_ät_ursa.fi ***
Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat.html ***
Listan www-arkisto: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/myrskybongarit-l/summary.html