Ursa   Viestintä   Listat   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

myrskybongarit-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä myrskybongarit-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Teemu Mäntynen (teemu_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 01.09.2006



Tervehdys,

Koska keskustelu ajautui liekityssodaksi nopeammin kuin saattoi arvatakaan, niin lienee aika siirtää keskustelu salamaniskun keinotekoisesta käynnistämisestä toisaalle. Se on IMHO harmillista, mutta lienee selvää, että keskustelu ei voi jatkua täällä (on hiukan epäselvää, mistä täällä ylipäätään voi ja uskaltaa jatkossa keskustella).

Jää nähtäväksi, onko ratkaisu vain väliaikainen, mutta perustin keskustelua varten erillisen sähköpostilistan.

Tekniseltä kannalta lista toimii pitkälti samalla periaatteella kuin tämäkin lista. Listalle liittyminen ja siltä eroaminen ei ikävä kyllä toimi automaattisesti, vaan henkilön pitää lähettää vapaamuotoinen pyyntö liittyä tai poistua allekirjoittaneelle. Sähköpostiosoitteeni on muotoa etunimi_ät_sukunimi.com (ä:n pisteet tietysti pois). Listalle liittämisen yhteydessä lähetän liittyjälle lyhyet lisäohjeet.

Jos listalle vain liittyy, niin mukana olosta ei tiedä kuin minä ja henkilö itse. Jos listalle lähettää viestin, kaikki listalla olevat näkevät lähettäjän sähköpostiosoitteen (aivan kuten tälläkin listalla). Viestejä ei arkistoida mihinkään listaohjelman toimesta. Allekirjoittanut kunnioittaa muiden yksityisyyttä, eikä yhteystietoja käytetä mihinkään hämärähommiin.

Listalle liittyjä ei sitoudu mihinkään (paitsi toivottavasti noudattamaan netikettiä). Kunkin itsensä kannalta käytännöllistä on, jos keskustelun aihe ei nostata verenpainetta.

Jos asia kehittyy johonkin suuntaan, niin voin aika ajoin tehdä jonkinlaisen yhteenvedon, ja ilmoittaa siitä tälle listalle.

--

Teemu Mäntynen
http://www.mantynen.com/teemu/
--

Myrskybongareiden sähköpostilista: myrskybongarit-l_ät_ursa.fi *** Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat.html *** Listan www-arkisto: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/myrskybongarit-l/summary.html