Ursa   Viestintä   Listat   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

myrskybongarit-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä myrskybongarit-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Paavo Nissinen (paavo.nissinen_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 18.08.2006



Vai ei se eilinen ukkonen sitten mennyt Ouluun saakka? vaikka ei tästä nyt matkaa paljon ole ja pilven suunta oli sinne.

  • Original Message ----- From: Torsti Sarome To: myrskybongarit-l_ät_ursa.fi Sent: Thursday, August 17, 2006 11:55 PM Subject: Re: [myrskybongarit-l] Kuivuus kostui Nastolassa

  Tervehdys!

  Jos niitä ukkosia jäi jäljelle teiltä niin laittakaa vaan Pohjoisen junaan nimim. vast.ot. maksaa!   Edellinen pääsi loppumaan toukokuun lopussa, kaikki kelpaa kunhan jyrisee ja salamoi!

  Rakeita tuli jonkun verran, laitan kuvia kunhan ehin saaha sivuja kuntoon....

  Tore Oulusta

  • Original Message ----- From: Paavo Nissinen To: myrskybongarit-l_ät_ursa.fi Sent: Thursday, August 17, 2006 8:56 PM Subject: Re: [myrskybongarit-l] Kuivuus kostui Nastolassa

    Niin sitten tänne pohoiseekin saapui kesän ensimmäinen sade komeiden salamoiden ja kumeiden jyrähdysten kera, kesti reilun tunnin. Parhaimmillaan alkoi jo mieleen hiipiä pieni epäilys ulkona olessa että olisikko tässä jo paras siirtyä jonkinlaiseen suojaan. Ja tietenkin kun odotin otollista hetkeä talentaa tapahtumaa niin kamera alkoi hokemaa disk erroria ja höpisi omiaan vioittuneesta imagesta ja korjaustoiminto oli vailla verkko virtaa joten se siitä kuivalusta sitten taas. Taisi sitten kausi alkaa ja päättyä samaan pilveen.

--
Myrskybongareiden sdhkvpostilista: myrskybongarit-l_ät_ursa.fi ***
Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat.html ***
Listan www-arkisto: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/myrskybongarit-l/summary.html