Ursa   Viestintä   Listat   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

myrskybongarit-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä myrskybongarit-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Jarmo Rajamäki (myrskyjamo_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 16.08.2006



Terve !

Ja tässä tulee tietoa keskisestä suomesta... Taas työmatkalla ja valtatiellä 23 välillä Keuruu - Virrat. Taivas alkoi tummumaan todella nopeasti kun lähdettiin Jyväskylästä kohti Pohjanmaata. Hiukan ennen Keuruuta näimme kolleegan kanssa ensimmäiset salamat ja siinä vaiheessa luovutin kuljettajan hommat harjoittelijan vastuulle ja kaivoin kameran repusta. Pian sitten alkoikin kova sade ja salamointi kiihtyi. Ei kuitenkaan mitään aivan mahdotonta menoa. Rekan LA - puhelin toimii todella hyvänä salamailmaisimena ja sen rätinöistä laskin n. 5-10 iskua/minuutti. Salamointia riitti koko matkalle Virroille saakka. Jossain vaiheessa kaverin vaimo soitti pikku paniikissa salaman iskeneen varsin lähelle taloa Jalasjärvellä, joten rintama oli varsin laaja.

Videon kokosin pikku pätkistä yhdeksi ja laatu kyllä vaihtelee melkoisesti. Varsinaisia salamoita en saanut kuvattua, mutta komeita välähdyksiä pilvien seassa kyllä.
LA - puhelimen naksahdukset kuuluvat videolla selvästi kommenttien seassa :)

http://myrskyjamo.googlepages.com/videot

--

JarmoR
http://myrskyjamo.googlepages.com/

--

Myrskybongareiden sähköpostilista: myrskybongarit-l_ät_ursa.fi *** Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat.html *** Listan www-arkisto: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/myrskybongarit-l/summary.html