Ursa   Viestintä   Listat   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

myrskybongarit-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä myrskybongarit-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Veikko Makela (veikko.makela_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 08.08.2006



Hei!

Näyttelin Cygnuksella myrskykuvia koko alkukaudesta huhtikuulta 24.7. asti. Tässä ihan viime päivinä saatavilel tulleet kuvat eivät ehtineet katsaukseen mukaan. Sääli, sillä noissa olisi ollut ihan näyttäviä juttuja.

Paikalla oli vain muutama aktiivibongari, mutta kiinnostuneita riitti parinkymmenen ihmisen yleisöksi asti, mikä on yllättävän hyvin, kun huomioi, että myrskybongaus oli viimeinen ohjelma sunnuntaina.

Ensi vuonna olisi hauska, jos saataisiin ihan aktiivisia bongareita kertomaan chase-reissuista ja näyttämään niistä kuvia, ettei tällaisen passiivi-spotterin tarvitsisi yrittää puhua toisten puolesta.

Itse olen syytön ohjelman sijoitteluun sunnuntaille ja eri päiville kuin muut ilmakehäaiheet.

Cygnus oli oikein hauska ja hyvähenkinen tapahtuma.

-VeikkoM-

--

Myrskybongareiden sähköpostilista: myrskybongarit-l_ät_ursa.fi *** Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat.html *** Listan www-arkisto: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/myrskybongarit-l/summary.html