Ursa   Viestintä   Listat   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

myrskybongarit-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä myrskybongarit-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

ken.stenback_at_hidden_email_address.net
Päiväyksen mukaan: 28.07.2006


Tervehdys,

Täältäkin päin toki apuja jaossa jos tarvitaan. Ammattini puolesta eniten kiinnostaa auttaa teknisissä asioissa; säähavaintotekniikka (sääasemat, ukkostutukat, luotausjärjestelmät, tuulikeilaimet, säätutkat yms. ja niihin liittyvä tietotekniikka) joiden kanssa teen töitä päivittäin.

Ei liene ihan pääasiassa tarvittavaa apua, mutta jos tarvetta tulee niin ko. asioissa voidaan kehitellä jotain. Esim. tutustumiskäyntiä (Vaisalaan), esittelyä, teknistä tukea tai jopa asennusapua jne. Tämä tietysti ihan ideapohjalta, ja käytännön toteutus pitää katsoa tapauskohtaisesti. Toki tarvittaessa apua saa muihinkin hommiin.

Terv: Ken Stenbäck

      Vaisala Oyj

-----Original Message-----

From: owner-myrskybongarit-l_ät_ursa.fi [mailto:owner-myrskybongarit-l_ät_ursa.fi] On Behalf Of Timo Viinanen Sent: Friday, 28 July, 2006 17:52
To: myrskybongarit-l_ät_ursa.fi
Subject: [myrskybongarit-l] Myrskybongausjaosto, mennyt ja tuleva

Moro vaan kansalle.

Nyt toista vuotta jaostonvetäjän hommia ns. oikealla kädellä (olen vasuri) puolihuolimattomasti hoitaen ajattelin, että olisi jo aika muutokselle.

Ursan myrskybongausjaostohan on Ursan tuorein, kapinallisin ja taatusti eniten mediassa esillä oleva jaosto. Jo se, että yhteistyötä tehdään FMI:n kanssa on oikeasti iso juttu.

Ursassa on kaiketi käytäntönä ollut perinteinen Jaoston vetäjä / apuvetäjä -systeemi. Suoraan sanottuna tämä on ollut välillä suhteellisen yksinäistä hommaa.

Ehdotankin että muutetaan toimintaa siten, että osallistutaan isommalla porukalla systeemin pyörittämiseen. Yksi hoitaa suhteet mediaan, toinen ylläpitää sivuja (minä), kolmas hoitaa käytännön asioita. yhdessä kaikkien kesken laaditaan toimintasuunnitelmat ja vuosikertomukset.

Hommaa ei ole paljoa, mutta siitä saisi paljon mielekkäänpää, jos sen voisi jakaa useamman halukkaan kesken.

Kaipaankin nyt teidän, myrskybongausjaoston rivijäsenten mielipiteitä asiassa. Avataan keskustelu asiasta ja päätetään tulevasta yhdessä ja demokraattisesti.

Perinteet eivät saa olla taakka, pitää myös nähdä eteenpäin. Nuorena jaostona meillä ei ole perinteiden taakkaa vielä harteillamme. Käytetään sitä täysillä hyväksi. (eli tähän threadiin ei kaivata niitä "Ei sitä muissakaan jaostoissa ole näin tehty" rutkutusta) :)

-Timppa
--

Myrskybongareiden sähköpostilista: myrskybongarit-l_ät_ursa.fi *** Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat.html *** Listan www-arkisto: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/myrskybongarit-l/summary.html

--

Myrskybongareiden sähköpostilista: myrskybongarit-l_ät_ursa.fi *** Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat.html *** Listan www-arkisto: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/myrskybongarit-l/summary.html